(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri ANDRITZ Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018Työn kuvaus:
  ANDRITZ Oy on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista. Sen tuotealueita ovat puunkäsittely, kuituprosessit, kemikaalien talteenotto ja massankäsittely. Lisäksi ANDRITZ Oy tarjoaa erilaisia biomassakattiloita ja kaasutuslaitoksia energian tuotantoon. Tampereella sijaitseva ANDRITZ HYDRO Oy toimittaa järjestelmiä, laitteita ja palveluja vesivoimateollisuudelle. Suomessa ANDRITZ-yhtiöiden henkilöstön määrä on noin 1 200. Osaamiskeskukset ovat Kotkassa, Lahdessa, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Tampereella. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä. ANDRITZ Oy:n hallituksen puheenjohtajana toimii Wolfgang Leitner (ANDRITZ AG) ja toimitusjohtajana Kari Tuominen. Yhtiön omistaa itävaltalainen ANDRITZ AG.

Työn kuvaus:
Etsimme Projekti-insinööriä asiakkaamme ANDRITZ Oy:n Recovery and Power -divisioonaan monipuolisiin projektien aikataulutustehtäviin. Toimipaikka on ensisijaisesti Kotkassa. 
 
Toivomme sinulta:
- tehtävään soveltuvaa diplomi-insinöörin tai insinöörin tutkintoa (esim. kone- tai energiatekniikasta),
- englannin hyvää suullista ja kirjallista osaamista,
- proaktiivista, oma-aloitteista sekä yhteistyökykyistä asennetta
- eduksesi katsotaan kokemus investointiprojekteista, aikataulutusohjelmista (esim. MS Project) sekä paperi- ja selluteollisuudesta.
 
Tehtäviisi kuuluu:
Tehtävässä pääset vastaamaan projektien tarjous- ja toteutusaikataulujen luomisesta sekä ylläpidosta. Tehtävänäsi on koota sekä hallita projektien
aikataulutukseen tarvittavaa tietoa, laatia raportteja sekä suunnitella ja valvoa projektien toteutusta. Pääset osallistumaan myös aikataulutustoimintojen kehittämiseen.
 
Tarjoamme Sinulle:
Tässä tehtävässä pääset näkemään monipuolisesti kansainvälisen yrityksen toimintaa. Olet sitten vastavalmistunut tai kokeneempi insinööri, tulet kohtaamaan haasteita ja pääset kehittämään itseäsi sekä rakentamaan uratarinaasi ammattitaitoisten osaajien kanssa.
 
Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Haethan tehtävää viimeistään 24.10.2018 osoitteessa  www.adecco.fi/tyopaikat . Muistathan liittää CV:si ja palkkatoiveesi hakemukseen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 12-14 Adeccolta Senior HR Consultant Pietari Salmi, 0408204007 tai  pietari.salmi@adecco.fi .
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Projekti-insinööri


Sijainti:  KOTKA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Sami Mentula


Toimipaikka:  Kotka