(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri, Älyliikenne
Dynniq Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2020

Etsimme Vantaalle tai Jyväskylään

Projekti-insinööriä

vahvistamaan Älykkään Liikenteen -tiimiämme.

Tarjolla on mielenkiintoinen, monipuolinen ja haastava positio älykkään liikenteen järjestelmien parissa.  Haemme tehtävään henkilöä, jolla on kykyä, halua ja motivaatiota tulla osaksi meidän dynaamista ja osaavaa tiimiä.  Tehtävä on erittäin monipuolinen, sisältäen mm. liikennevalokojeiden ohjelmointia, liikennevalo-ohjelmistojen käyttöä ja konfigurointia, toimimista asiakasrajapinnassa sekä myös kentällä tapahtuvaa työskentelyä. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn tehtävään liittyvien ohjelmistojen ja laitteistojen parissa.  Tehtäviin perehtyminen ja oppiminen tulevat tapahtumaan muiden asiantuntijoidemme tuella ja avulla.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. automaatio-, ohjelmisto-, tietoliikenne-, sähkö- tai liikennetekniikan alueelta. Sinulla on myös jo aikaisempaa työkokemusta tekniseltä alalta. Tärkeintä on kuitenkin kyky ja motivaatio oppia tehtävään liittyvät eri osa-alueet muiden tiimiläisten tuella. Toimistotehtävien lisäksi olet myös valmis menemään kentälle esimerkiksi käyttöönottoon liittyvissä tehtävissä. Arvostamme innovatiivista ja asiakaslähtöistä asennetta.  Tehtävä vaatii jonkin verran matkustamista lähinnä Suomessa. Englannin kielen taito ja liikennevalojen toiminnan tuntemus katsotaan eduksi.

Are you interested in taking a seat in our world?

Työntekijämme suunnittelevat, toteuttavat ja ylläpitävät teknisiä ratkaisuja, jotka parantavat jokapäiväistä elämäämme. Tärkeimmät arvomme ovat oma-aloitteisuus, luotettavuus ja avoimuus. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, mukavan yhteen hiileen puhaltavan tiimin sekä mahdollisuuden oppia uutta.

Hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveen pyydämme lähettämään viimeistään 24.5.2020 sähköpostilla osoitteeseen rekry@dynniq.com, otsikolla ”Projekti-insinööri, Liikennevalojärjestelmät”.  Työ alkaa mahdollisimman pian ja kutsumme sopivimpia hakijoita henkilökohtaiseen keskusteluun jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi viivytyksettä.