(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinöörejä
Efora Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Haemme nyt eri ammattialojen projekti-insinöörejä vakituisiin työsuhteisiin. Tehtäviä on tarjolla esimerkiksi sähkö- ja automaatiopuolelta sekä rakennusten, mekaniikan ja elinkaaren hallinnan (SAP Master Data) parista.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavan ja ammattitaitoisen kunnossapitohenkilöstön tuen. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan.

Tehtävänkuvaus

Projekti-insinöörinä hoidat tilaajan projekteja ja erilaisia toimeksiantoja tehtäväkohtaisten sopimusten ja määrittelyjen mukaisesti. Tehtävässä hankit töille suunnitteluresurssit, laitteet, asennusmateriaalit ja asennukset. Valvot myös hankintojen kustannuksia ja toteutuksen aikatauluja.

Toimenkuvaasi kuuluvat:

  • hankkeiden esiselvitys, esisuunnittelu ja toteutus
  • materiaalien ja asennusten hankintatoimet
  • asennusvalvonta-, koestus- ja käyttöönottotehtävät

Tarjoamme monipuoliset kehittymismahdollisuudet ja tilaisuuden osallistua projekteihin eri tehtailla niin Suomessa kuin ulkomailla. Toiminta-alueenasi ovat Stora Enson tehtaat ja työ edellyttää matkustusvalmiutta.

Tehtävävaatimukset

Tehtävässä menestyminen edellyttää projektikokemusta ja aikaisempaa tuntemusta teollisuuden kunnossapidosta. Arvostamme DI:n tai insinöörin koulutusta, vähintään viiden vuoden soveltuvaa työkokemusta sekä englanninkielen taitoa. Katsomme eduksi SAP R/3-, MS Office-, AutoCad- ja MS Project -osaamisen.

Toivomme sinulta oma-aloitteista työskentelyotetta ja yhteistyökykyä.

Haethan tehtäviä 11.11. mennessä.

Lue lisää älykkäästä kunnossapidosta osoitteessa www.efora.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Projektipäällikkö Arto Kemilä, p. 040 5177451, arto.kemila@efora.fi