(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinöörejä tuulivoimarakentamiseen
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Etsimme 

PROJEKTI-INSINÖÖREJÄ TUULIVOIMAN HANKEKEHITYKSEEN

Helsinki

”Kunnianhimoisia tuulivoimaprojekteja, joita kehitetään ja rakennetaan yhteistyöllä.”

Oletko tarkka ja määrätietoinen rakennus-,  ympäristö- tai energia-alan asiantuntija, joka haluaa nostaa oman osaamisensa korkeuksiin kiinnostavien tuulivoimaprojektien mukana? Tule töihin tiiviiseen ja kannustavaan porukkaamme, jossa sinulla on tilaa onnistua ja kasvaa myös entistä suurempiin saappaisiin.

Osallistut tuulivoimahankkeiden hankekehitykseen ja tarjouslaskentaan ja toimit projektipäällikön apuna hankkeidemme suunnittelun ohjauksessa. Kartoitat hankemahdollisuuksia ja olet mukana kunta- ja maanomistajakeskusteluissa. Osallistut myös mm. erilaisten selvitysten ja laskelmien tekemiseen, suunnitelmien ja mallien tarkastamiseen sekä raportointiin.

Tuulivoimarakentamisemme kattaa paitsi rakennushankkeet ja haastavat infraratkaisut, myös tuulivoimaloiden elinkaaren mittaisen palvelukonseptin. Autamme asiakkaita löytämään oikeat ratkaisut tuulivoimapuistojen kehitysvaiheesta ja soveltuvan alueen valinnasta lähtien. Toteutusvaiheessa tarjontamme kattaa projektin johdon, maanrakennustyöt, tuulivoimalan perustusratkaisut sekä sähköistyksen suunnitteluvastuineen.

Oletko sinä etsimämme työkaveri?

Tässä tehtävässä onnistut, kun saat hommat rullaamaan monella rintamalla samaan aikaan. Ajattelet asiakasta, katsot asioita kokonaistaloudellisesti ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Pystyt hyödyntämään myös englantia työkielenä. Hahmotat kokonaisuuksia ja tutkit ja kehität aktiivisesti uusia hankemahdollisuuksia. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja pystyt tekemään itsenäisiä päätöksiä nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Meillä YIT:llä erinomainen turvallisuuskulttuuri on tärkeää, joten projektien laadukas ja turvallinen toteutus on sinulle sydämenasia. 

Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Sinulta löytyy kuitenkin tehtävään soveltuva koulutus, kuten esimerkiksi rakennus-, ympäristö- tai energia-alan insinöörin AMK-tutkinto tai DI-tutkinto. Omaat vahvat tietotekniset taidot ja sinulla on jo osaamista paikkatietojärjestelmistä ja -ohjelmista, kuten AutoCAD ja ArcGIS.

Miksi YIT:lle?

Sujuva toimintamme ei onnistu ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Lupaamme, että ison talon tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään. Yhdessä rakennamme parempaa työyhteisöä.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, soita hankekehityspäällikkö Lauri Alaselle, puh. 050 379 3578.

HAE TEHTÄVÄÄN 8.3.2020 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!