(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinöörejä tuulivoiman hankekehitykseen
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020

Etsimme  

PROJEKTI-INSINÖÖREJÄ TUULIVOIMAN HANKEKEHITYKSEEN 

Helsinkiin

”Kunnianhimoisia projekteja, joita kehitetään ja rakennetaan yhteistyöllä.” 

Oletko tarkka ja määrätietoinen rakennus-, ympäristö- tai energia-alan asiantuntija, joka haluaa nostaa oman osaamisensa korkeuksiin kiinnostavien tuulivoimaprojektien mukana? Tule töihin tiiviiseen ja kannustavaan porukkaamme, jossa sinulla on tilaa onnistua ja kasvaa myös entistä suurempiin saappaisiin.

Osallistut tuulivoimahankkeiden hankekehitykseen ja tarjouslaskentaan ja toimit projektipäällikön apuna hankkeidemme suunnittelun ohjauksessa. Kartoitat hankemahdollisuuksia ja olet mukana kunta- ja maanomistajakeskusteluissa. Osallistut myös mm. erilaisten selvitysten ja laskelmien tekemiseen, suunnitelmien ja mallien tarkastamiseen sekä raportointiin. 

Tuulivoimarakentamisemme kattaa paitsi rakennushankkeet ja haastavat infraratkaisut, myös tuulivoimaloiden elinkaaren mittaisen palvelukonseptin. Autamme asiakkaita löytämään oikeat ratkaisut tuulivoimapuistojen kehitysvaiheesta ja soveltuvan alueen valinnasta lähtien. Toteutusvaiheessa tarjontamme kattaa projektin johdon, maanrakennustyöt, tuulivoimalan perustusratkaisut sekä sähköistyksen suunnitteluvastuineen. 

Oletko sinä etsimämme työkaveri?

Tässä tehtävässä onnistut, kun saat hommat rullaamaan monella rintamalla samaan aikaan. Sinulla on jo aiempaa kokemusta tuulivoimahankkeiden kehityksen ja myynnin parissa toimimisesta ja sovellat kokemustasi ja näkemystäsi innovatiivisesti. Ajattelet asiakasta ja tarjoat aktiivisesti ratkaisuja hänen tarpeisiinsa. Katsot asioita kokonaistaloudellisesti, hahmotat kokonaisuuksia ja tutkit ja kehität aktiivisesti uusia hankemahdollisuuksia. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja pystyt tekemään itsenäisiä päätöksiä nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Meillä YIT:llä erinomainen turvallisuuskulttuuri on tärkeää, ja tuet osaltasi projektien turvallista toteutusta.  

Projekti-insinöörin tehtävässä odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi rakennus-, ympäristö- tai energia-alan insinöörin AMK-tutkintoa tai DI-tutkintoa. Omaat vahvat tietotekniset taidot ja sinulla on jo osaamista paikkatietojärjestelmistä ja -ohjelmista, kuten AutoCAD ja ArcGIS. Pystyt hyödyntämään myös englantia työkielenä. Asiakkaamme ja hankemahdollisuudet sijaitsevat ympäri Suomen, joten olet valmis myös matkustamaan osana työtä.   

Miksi YIT:lle?

Osana joukkoamme pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät energiaratkaisut toimivat. Yhdessä rakennamme parempaa arkea.   

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, soita yksikönjohtaja Mika Virtaselle, puh. 050 372 8049. 

HAE TEHTÄVÄÄN 17.9.2020 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!