(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinöörejä Trigoni-hankkeeseen
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Etsimme projektitiimimme avainhenkilöiksi

KOKENEITA PROJEKTI-INSINÖÖREJÄ TRIGONI-HANKKEESEEN

YIT:n Trigoni-ehdotus valittiin Helsingin kaupungin ja Senaatin järjestämän Helsinki High-rise -arkkitehtuuri- ja toteutuskilpailun voittajaksi lokakuussa 2018. Trigonin ydin ovat Pasilansillan eteläpuolelle suunnitellut jalusta sekä viisi tornirakennusta, joista kaksi sijaitsee kilpailun ns. aloitusalueella. Aloitusalueen ensimmäiseen, alueen korkeimpaan torniin on suunnitteilla 51 kerrosta ja sen korkeus on noin 180 metriä. Torniin on suunnitteilla hotelli, asuntoja sekä näköalaravintola. Toiseen, 40 kerrosta ja noin 140 metriä korkeaan torniin on suunnitteilla toimistoja ja asuntoja. Jalusta sisältää kaupallisia tiloja, kivijalkamyymälöitä ja pysäköintipaikkoja. Tornirakennusten ja jalustan katoille on suunniteltu oleskelu- ja kohtaamispaikkoja sekä asuntojen yhteiskäyttöpihoja. Aloitusalueelle arvioidaan syntyvän noin 500 asuntoa, 300 hotellihuonetta ja 1 000 työpaikkaa. 

Trigonin ytimen muodostavat länsialueelle suunnitellut jalusta sekä viisi tornirakennusta, joista kaksi sijaitsee aloitusalueella. Jalusta kytkee tornit sisäisellä yhteydellä syksyllä 2019 avautuvaan kauppakeskus Mall of Triplaan ja luo samalla esteettömän jalankulkuyhteyden Veturitien ja Pasilansillan sekä Pasilankadun välille. Länsialue sisältää yhteensä noin 120 000 kerrosneliömetriä, ja sen kokonaisarvon arvioidaan olevan noin miljardi euroa.  Aloitusalueen tornien ja jalustan rakentaminen käynnistyy asemakaavoituksen valmistuttua, arviolta 2020–2021 ja sen on määrä valmistua vuoteen 2027 mennessä. Aloitusalueen laajuus on noin 67 000 kerrosneliömetriä ja sen arvo on noin 500 miljoonaa euroa.

Hankkeen jatkosuunnittelu kilpailuehdotuksen pohjalta etenee vauhdikkaasti. Haemme nyt kasvavaan joukkoomme kokeneita projekti-insinöörejä.

Projekti-insinöörinä toimit projektipäällikön työparina suunnittelun ja rakennuttamisen johtamisessa. Huolehdit esimerkiksi erilaisista selvityksistä, suunnitelmien ja mallien tarkistuksista, työpajojen ja kokousten valmistelusta ja jatkotyöstöstä sekä työskentelet asiakashankinnan, raportoinnin, tiedottamisen ja lisä- ja muutostyölaskennan parissa. Osallistut tiiviisti myös hankkeen erilaisiin kehitysprojekteihin.

Tehtävässäsi varmistat suunnitteluttamisen etenemisen suunnitteluaikataulujen mukaisesti, sekä hankkeiden ohjauksen kannalta erittäin tärkeiden laskelmien valmistumisen ja oikeellisuuden. Hankekehitysvaiheessa toimit mukana seurannan ja valvonnan periaatteiden laatimisessa, sekä tuet kustannuslaskentaa ja tahtiaikasuunnittelun tekemistä.

Päivittäisessä työssäsi sinua tukee koko Trigonin joukkueemme. Työskentelytapamme on yhteistoiminnallinen ja hankkeen big room sijaitsee työmaan välittömässä läheisyydessä.

Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri?

Etsimme joukkoomme kokeneita projektiosaajia, joilla on janoa kehittyä ainutlaatuisessa hankkeessa ja rakentaa uusia toimintatapoja. Toimit sujuvasti yhteistoiminnallisen hankeen big room-ympäristössä ja arvostat läpinäkyvää toimintatapaa ja päätöksentekoa. Omaat vankan, vähintään viiden vuoden kokemuksen vastaavista tehtävistä ja tunnet asunto- ja/tai toimitilarakentamisen toimintaympäristön ja työmaakäytännöt. Olet jo saattanut ehtiä tutustumaan myös projektipäällikön tehtäviin, mutta olet innokas kasvattamaan osaamistasi ja hyödyntämään näkemystäsi projekti-insinöörinä poikkeuksellisen vaativassa korkean rakentamisen hankkeessa.  Olet idearikas kehittäjätyyppi, eikä positiivinen ja järjestelmällinen työskentelyotteesi lipeä tiukassakaan paikassa. Yhdessä hanketiimin kanssa varmistat asiakkaidemme odotukset ylittävän kokemuksen. 

Projekti-insinööriltä odotamme vähintään rakennusalan insinöörin koulutusta. Voit hyödyntää tarvittaessa myös englantia työkielenä ja hallitset tietomallipohjaisen suunnittelun. Eduksi katsomme erilaisten aikataulutekniikoiden hallinnan. 

Mikäli halua lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä rakennuttajapäällikkö Maaria Kalliomäkeen, puh. 040 557 6513. Parhaiten tavoitettavissa tiistaina 24.9. klo 8:30-11:30 tai keskiviikkona 2.10. klo 14-17.

Hae tehtävään 13.10.2019 mennessä