(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinöörejä toimitilarakentamiseen
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2020

Etsimme Pohjois-Suomeen

PROJEKTI-INSINÖÖREJÄ TOIMITILARAKENTAMISEEN

”Kunnianhimoisia projekteja, joita rakennetaan yhteistyöllä.”

Oletko rakennushankkeiden suunnittelun ohjauksesta kiinnostunut ennakkoluuloton ja innovointikykyinen tiimipeluri, joka haluaa tehdä töitä innostavassa ja nuorekkaassa, vaativia kokonaisuuksia toteuttavassa porukassa? Tiimimme vastaa toimitilahankkeiden suunnittelunohjauksesta ja toteutuksesta koko Pohjois-Suomen alueella. Meillä onkin parhaillaan käynnissä useita suuria opetusrakennuksia sekä toimitila- ja terveydenhuollon hankkeita. Lisäksi kuulumme Lapin keskussairaalan laajennusta toteuttavaan allianssiin. 

Tule projekti-insinööriksi rentoon, mukavaan ja tiiviiseen yhteisöömme, jossa taitosi huomataan ja saat syventää niitä haluamaasi suuntaan. Projekti-insinöörinä toimit projektipäällikön työparina toimitilahankkeiden suunnittelunohjauksessa. Tarkempi tehtävänkuva muovaantuu sinun osaamisesi mukaan, mutta se voi sisältää esimerkiksi suunnitelmien ja mallien tarkastuksia, raportointia, tiedottamista, lisä- ja muutostyölaskentaa sekä suunnitteluaikataulujen laadintaa ja hallintaa. Tukenasi sinulla ovat kollegat ja projektipäälliköt sekä tuotanto- ja hankintaorganisaatio.

Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri?

Tässä tehtävässä onnistut, kun omaat hyvän paineensietokyvyn ja työskentelet tehokkaasti monella rintamalla samaan aikaan. Ajattelet asiakasta, katsot asioita kokonaistaloudellisesti ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Olet motivoitunut löytämään erilaisia ratkaisuja ja ehdotat rohkeasti uusia toimintatapoja. Meillä YIT:llä erinomainen turvallisuuskulttuuri on tärkeää, joten projektien laadukas ja turvallinen toteutus on sinulle sydämenasia.

Odotamme sinulta 2-4 vuoden aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä rakennusalan korkeakoulututkintoa, esimerkiksi rakennusmestarin tai rakennusalan insinöörin koulutusta. Eduksi katsomme myös aiemman kokemuksen toimitilarakentamisesta sekä tietomallinnus- ja aikatauluohjelmien hallinnan. 

Miksi YIT?

Rakentaminen ei onnistu ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Haluamme, että jokainen tulee kuulluksi työssään ja saa mahdollisuudet itsensä kehittämiseen. Osana joukkoamme pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat. Yhdessä rakennamme parempaa arkea.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä hankekehityspäällikkö Janne Kanaseen, puh. 040 631 8181.

Hae tehtävään 30.9.2020 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme!