Projekti-insinöörejä talonrakentamiseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Haemme talonrakentamiseen Ouluun

PROJEKTI-INSINÖÖREJÄ

Etsimme joukkoomme projekti-insinöörejä asunto- ja toimitilahankkeiden hankekehitykseen ja rakennuttamiseen. Avustat hankesuunnitelman laadinnassa sekä suunnitteluohjauksen tehtävissä, laadit suunnitteluaikataulut sekä seuraat niiden toteutumista. Huolehdit suunnitelmien tarkastamisesta, ja toimit tiiviinä linkkinä suunnittelijoiden, konsulttien ja urakoitsijoiden välillä.

Olisitko sinä etsimämme asiantuntija?

Olet jämäkkä ja järjestämällinen suunnitteluprosessin osaaja, joka varmistaa suunnitelmien virheettömyyden prosessin kaikissa vaiheissa. Päivittäisessä työssäsi käytät uutta johtamisjärjestelmäämme, ja hyödynnät kattavasti sen mahdollisuuksia. Omaat vähintään kahden vuoden kokemuksen rakennuttamis- tai tuotannontehtävistä, ja sinulta löytyy rakennusalan korkeakoulututkinto, esimerkiksi rakennusmestari/rakennusinsinööri AMK tai diplomi-insinööri.

Kanssasi on helppo tulla toimeen, ja työskentelet määrätietoisesti yhteisen tavoitteen eteen niin tiimin kanssa yhdessä tehden, kuin itsenäisesti työskennellen. Vahvoja vuorovaikutus- ja neuvottelutaitojasi hyödynnät myös yhteydenpidossa asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa.

Haluamme luoda työympäristön, jossa ihmisemme viihtyvät ja ovat sitoutuneita. Onnelliset ihmiset ovat yksi liiketoimintamme tärkeimmistä kulmakivistä ja uskomme, että avoimuus, osallistava työskentelytapa, ihmisten kehittäminen sekä johtamisen ja palkitsemisen käytännöt ovat keinoja tämän tärkeän tavoitteen saavuttamisessa sekä avain yhtiön menestykseen. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä ja luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon.

Mitä sinä odotat tulevaisuudelta?

Meillä on tarjota haastavia tehtäviä pitkälle tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä arkisin klo 8.00 – 16.00 välisenä aikana asuntorakentamisen osalta Jari Uusi-Illikaiseen, puh 040 532 1346 ja toimitilahankkeiden osalta Janne Kanaseen, puh. 040 631 8181.

Hae tehtävään 3.3.2019 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1228723
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Jari Uusi-Illikainen
  • Puhelin: 040 532 1346
  • Sijainti: Oulu