(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinöörejä (sähkö ja automaatio)
Efora Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Efora Oy tuottaa teollisuudelle kilpailukykyä älykkäämmällä kunnossapidolla. Toimimme kymmenellä paikkakunnalla Suomessa noin 1000 ammattilaisen organisaatiolla. Tehdaskohtaisesti vastaamme asiakkaiden tuotantolinjojen häiriöttömyydestä ja kustannustehokkaasta kunnossapidosta. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 191 MEUR.

Haluatko päästä osaksi sähköistyksen ja automaation uudishankkeita uudistuvassa teollisuuden palveluyrityksessä?

Haemme nyt projekti-insinöörejä Oulun tulosyksikköömme vastaamaan asiakkaan sähköistykseen ja automaatioon liittyvistä projekteista.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavan ja ammattitaitoisen kunnossapitohenkilöstön tuen. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan.

Tehtäväkuvaus

Projekti-insinöörinä huolehdit asiakkaan sähköistykseen ja automaatioon liittyvistä uudishankkeista ja projekteista. Tehtävässä osallistut suunnitteluun, hankit töille suunnitteluresursseja, laitteita, asennusmateriaaleja ja asennusurakoita. Valvot myös hankintojen kustannuksia ja toteutuksen aikatauluja. Tehtävässä on myös mahdollista osallistua kunnossapitosuunnitteluun ja siihen liittyviin muutostöihin. Vastuualueenasi on Stora Enson Oulun sellu- ja paperitehdas.

Keskeisiä tehtäviäsi ovat:

  • hankkeiden esisuunnittelu ja kustannusarvioiden laadinta
  • hankkeiden tekninen suunnittelu
  • materiaalien ja asennusten hankinta sekä
  • asennusvalvonta- ja käyttöönottotehtävät.

Tehtävävaatimukset

Edellytämme tehtävään soveltuvaa sähkö- tai automaatioalan DI:n tai insinöörin koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää instrumentoinnin ja prosessisähköistyksen kenttäsuunnittelun, sähköisten suunnittelujärjestelmien (ALMA, AutoCAD) sekä automaatiojärjestelmien tuntemusta. Aiempi tietämys teollisuuden kunnossapidosta katsotaan eduksi.

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja englannin kielen taitoa.

Lue lisää älykkäästä kunnossapidosta osoitteessa www.efora.fi.

Haethan tehtäviä 14.12. mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Palvelupäällikkö Jouko Nikupeteri, p. 040 769 0000