(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinöörejä Kruunusillat-raitiotieallianssiin
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Helsingin kaupunki ja HKL ovat valinneet Kruunusillat-hankkeen allianssikumppaniksi ryhmittymän, johon kuuluvat YIT:n lisäksi NRC Group Finland Oy, Ramboll Finland Oy, Sitowise Oy ja Sweco Finland Oy. Kruunusillat raitiotieyhteys yhdistää Laajasalon, Korkeasaaren ja Kalasataman Helsingin keskustaan.

Allianssin kehitysvaihe alkoi loppuvuodesta 2019 ja kestää noin 1,5 vuotta, jonka aikana suunnitellaan allianssikokonaisuuden sisältö ja toteutus sekä määritetään tavoitekustannus ja toteutussuunnitelma. Kehitysvaiheen jälkeen siirrytään toteutusvaiheeseen, joka kestää aina vuoteen 2026 saakka. Kruunusillat raitiotieallianssin tavoitteena on suunnitella ja rakentaa kasvavalle Laajasalolle sujuva ja luotettava joukkoliikenneyhteys keskustaan.

Haemme nyt projektitiimiimme avainhenkilöiksi

 PROJEKTI-INSINÖÖREJÄ KRUUNUSILLAT-HANKKEELLE

HELSINKI

”Rohkeus kokeilla uutta vie meitä kaikkia eteenpäin.”

Oletko määrätietoinen rakennusalan asiantuntija, joka osaa ajatella niin laatua, asiakasta, turvallisuutta kuin aikataulujakin? Haluatko tehdä töitä innostavassa ja vaativia kokonaisuuksia toteuttavassa porukassa? Tule projekti-insinööriksi Kruunusillat raitiotieallianssille, osaksi mahtavaa ja reipashenkistä allianssitiimiämme!

Tässä roolissa työskentelet tiiviissä yhteistyössä projektinjohdon sekä muiden toimijoiden kanssa ja tuotat tietoa päätöksenteon tueksi. Tehtäviisi kuuluu sopimustenhallinta, taloushallinnolliset sekä tuotannontuen tehtävät, eri osapuolten välisen yhteistyön koordinointi sekä hankkeen toteutuksen ohjaaminen yhdessä muun allianssitiimin kanssa. 

Olisitko sinä etsimämme asiantuntija? 

Menestyt tässä roolissa, jos sinulla on jo kokemusta rata-/raitiotierakentamisesta tai pääkaupunkiseudun katuhankkeista ja saat hommat rullaamaan monella rintamalla samaan suuntaan. Tunnet prosessit katusuunnittelusta kustannusohjaukseen ja tiedät, mitä kaupungin keskellä rakentamisessa pitää huomioida. Toimit sujuvasti hankeen BigRoom -ympäristössä ja arvostat läpinäkyvää toimintatapaa ja päätöksentekoa.

Sinulla on useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä sekä tehtävään soveltuva korkeakoulutus, esimerkiksi rakennusinsinöörin tutkinto. Hankkeella sinulla on tukenasi koko projektin tiimi, jonka seurassa on tilaa kasvaa ja kehittyä kohti tavoitteitasi. Tiimi, joka puhaltaa aina yhteen hiileen. 

Miksi YIT:lle?

Olemme alamme pieni jättiläinen, mutta kulttuurillamme on lämmin sydän. Kannustamme työntekijöitämme tekemään parhaansa sekä kehittämään itseään ja meitä, niin yrityksenä kuin yhteisönä. Osana joukkoamme pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat. Me YIT:llä luotamme osaajiimme.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, ole rohkeasti yhteydessä projektinjohtaja Jere Keskiseen, puh. 040 710 0531.

Hae tehtävään 16.2.2020 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme!

Lue lisää hankkeesta:

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/kruunusillat-fi/tietoa-hankkeesta/