(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinöörejä Blominmäkeen
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Haemme pääkaupunkiseudulle

PROJEKTI-INSINÖÖREJÄ BLOMINMÄKEEN

”Rohkeus kokeilla uutta vie meitä kaikkia eteenpäin.”

YIT on monipuolisten ja vaativien infraratkaisujen toteuttaja Suomessa, Skandinaviassa ja Baltian maissa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä mielenkiintoisten ja haastavien projektien parissa. Turvallinen työympäristö on meille tärkeä osa päivittäistä työtämme ja pyrimme aina olemaan askeleen edellä. Haluamme luoda työympäristön, jossa ihmisemme viihtyvät ja ovat sitoutuneita.

Oletko kehittymisen paikkaa etsivä työmaiden arjen tuntija, joka osaa ajatella niin laatua, asiakasta, turvallisuutta kuin aikataulujakin? Etsimme Blominmäen jätevedenpuhdistamolle Espooseen kahta kehittymishaluista projekti-insinööriä projektin aikataulutukseen sekä laadunvarmistukseen. Tarvitsemme yhden osaajan aikataulujen laadintaan sekä seurantaan ja toisen laadunvarmistuksen tukemiseen.  Molemmissa rooleissa työskentelet tiiviissä yhteistyössä projektinjohdon sekä muiden toimijoiden kanssa ja tuotat tietoa päätöksenteon tueksi. Laatuasioissa osallistut loppudokumentointiin, raportointiin sekä tiedottamiseen.

Olisitko sinä etsimämme asiantuntija?

Menestyt tässä roolissa, jos sinulla on kokonaisnäkemys työmaaprojektien hoitamisesta sekä kokemusta aikataulusuunnittelusta. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja pystyt viemään useita asioita eteenpäin samanaikaisesti. Sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä sekä tehtävään soveltuva korkeakoulutus, esimerkiksi rakennusinsinöörin tutkinto. Meillä YIT:llä erinomainen turvallisuuskulttuuri on tärkeää, joten työmaan laadukas ja turvallinen toteutus on sinulle sydämenasia. 

Olet sitoutunut ja tavoitteellinen tiimipelaaja, jonka on helppo pitää yhteyttä kaikkiin sidosryhmiin. Hankkeella sinulla on tukenasi koko projektin tiimi, jonka seurassa on tilaa kasvaa ja kehittyä. Tiimi, joka puhaltaa aina yhteen hiileen. 

Miksi YIT:lle?

Olemme alamme pieni jättiläinen, mutta kulttuurillamme on lämmin sydän. Kannustamme työntekijöitämme tekemään parhaansa sekä kehittämään itseään ja meitä, niin yrityksenä kuin yhteisönä. Osana joukkoamme pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat. 

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, voit olla yhteydessä yksikönjohtaja Sami Kariin, puh. 040 015 7947. Tutustu tarkemmin hankkeeseen täällä: https://www.yit.fi/projektit/blominmaen-jatevedenpuhdistamo

Hae tehtävään 1.12.2019 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme!