(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinöörejä asuntorakentamiseen
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

Etsimme Helsinkiin

PROJEKTI-INSINÖÖREJÄ ASUNTORAKENTAMISEEN

”Kunnianhimoisia projekteja, joita rakennetaan yhteistyöllä.”

Oletko rakennushankkeiden suunnittelun ohjauksen kokenut tiimipeluri, joka haluaa tehdä töitä innostavassa, vaativia kokonaisuuksia toteuttavassa porukassa? Tule projekti-insinööriksi mukavaan ja tiiviiseen yhteisöömme, jossa sinulla on tilaa onnistua ja tilaisuus kehittää koko yhteisömme arkea.

Projekti-insinöörinä toimit projektipäällikön työparina hankkeiden suunnittelun ohjauksessa, tehden tiivistä yhteistyötä mm. tuotannon, hankinnan, maanhankinnan ja myyntiorganisaation kanssa. Vastaat yhdessä projektipäällikön kanssa pöytäkirjoista, selvityksistä, suunnitelmien ja mallien tarkastuksista, raportoinnista, asiakashankinnasta, tiedottamisesta sekä markkinointi- ja myyntiaineistojen tuottamisesta ja hallinnasta. Lisäksi osallistut yksikön kehitysprojekteihin.

Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri?

Menestyt tässä tehtävässä, kun pystyt viemään useampaa eri asiaa maaliin samaan aikaan. Ajattelet asiakasta, katsot asioita kokonaistaloudellisesti ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Työskentelet tehokkaasti myös paineen alla ja pyrit löytämään innovatiivisia ja luovia ratkaisuja vastaan tuleviin haasteisiin.

Odotamme sinulta vähintään rakennusmestarin tai insinöörin (AMK) tutkintoa rakennusalalta sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Hallitset niin MS Officen kuin Solibrin ja muiden vastaavien BIM-ohjelmistojen käytön. Sinulla on myös kokemusta PlaNetista tai vastaavasta projektinhallintatyökalusta. Tehtävä edellyttää hyvää englannin kielen taitoa.

Miksi YIT?

Me YIT:llä luotamme osaajiimme. Onnistumiset eivät synny ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Työsi tuloksena pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat. Yhdessä rakennamme parempaa arkea.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä Esko Seppäseen, puh. 050 66163 tai Jarkko Mäenpäähän, puh. 050 432 4745.

Hae tehtävään 11.10.2020 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme!