(Poistunut julkaisusta)

Projekti-/asennuspäällikkö
Viafin Process Piping Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Asiakkaamme Viafin Process Piping Oy etsii joukkoihinsa uutta projekti-/asennuspäällikköä pääosin Uudenmaan alueella sijaitseviin projekteihin. Työsopimus solmitaan toistaiseksi voimassa olevana ja aloitus tapahtuu sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Työtehtäväsi koostuvat työmaaprojektien johtotehtävistä asiakas- ja alihankkijaneuvotteluineen ja vastuullasi voi samanaikaisesti olla useita työmaita. Projekti-/asennuspäällikkönä tehtävänäsi on ohjata, suunnitella ja valvoa työmaiden etenemistä ja osallistua työnjohtotehtäviin. Dokumentoit, tarkistat ja organisoit jatkuvasti projektien etenemistä ja varmistat, että ne täyttävät vaaditut asetukset. Työssäsi vastaat projektin hallinnasta kokonaisuutena, mutta kykenet myös ottamaan kantaa työmaiden käytännön tekemiseen. Työhönottopisteesi sijaitsee Vantaalla ja projektit sijoittuvat pääosin Uudenmaan alueelle.

Toivomme hakijoilta kokemusta projektinjohdollisista tehtävistä minkä lisäksi esimerkiksi koneinsinöörin tai vastaava työtä tukeva tutkinto on ehdottomasti eduksi tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa. Valmistamamme teollisuusputkistot ovat PED:n mukaisia painelaiteputkistoja, joten omaathan myös tietotaitoa painelaitesäädöksistä. Putkistoisometrien lukutaito ja kokemus putkistoprojektien läpivienneistä laadunvarmistuksineen ovat edellytyksiä tehtävässä. Kokemus kunnossapidosta katsotaan eduksi.

Erityisen tärkeää on, että omaat kyvyn hahmottaa kokonaisuuksia ja olet vahvoilla jatkuvissa yhteistyö- ja kommunikointitaitoja vaativissa tilanteissa, tapahtuivat kohtaamiset sitten suomeksi tai englanniksi. Toimit erinomaisesti eri sidosryhmien välillä ja langat pysyvät käsissäsi myös kiireen keskellä. Eduksi katsomme myös venäjän kielen osaamisen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen mielenkiintoisessa ja haastavassa tehtävässä arvostetun yrityksen palveluksessa. Saat mahdollisuuden luoda uraa monipuolisessa työympäristössä ja mukavassa tiimissä.

Kuten todettu, aloittaa valittu henkilö tehtävässä sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Haethan siis tehtävään viipymättä oheisen linkin kautta. Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla Markus Korpela p. 050 464 8493, arkisin klo 9-15.