(Poistunut julkaisusta)

Projekthanterare
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2018

Jakobstad/Karleby

I och med att vår verksamhet utvecklas och antalet projekt ökar söker vi nu en projekthanterare för fast anställning. Har du social och professionell kompetens samt kännedom om industrin? Sök genast!

Att säkerställa medarbetarnas, samarbetspartners och kundernas säkerhet är en del av Caverions vardag och ledarskap. Caverions ledning och hela personal har förbundit sig att följa, upprätthålla och utveckla de gemensamma säkerhetsreglerna. Som projekthanterare ansvarar du för

• dagliga uppgifter inom projekthantering/arbetsledning
• ledning och övervakning av arbetets praktiska genomförande
• säkerhetsövervakning
• resursstyrning i enlighet med arbetsplan.

Här har du en arbetsmöjlighet med gott om både utmaningar och belöning. Genom att fördjupa dig i dina arbetsuppgifter hittar du utvecklingsområden och utvecklingsmetoder, som vi alla är beredda att hjälpa till med. Du ser dig själv som en socialt kompetent, tålmodig och systematisk person som inte tappar fattningen i stressiga situationer.

Tack vare dina tidigare erfarenheter lyckas du bra med teamutveckling och chefsarbete. Du har också en högskoleexamen samt flera års erfarenhet av monteringsarbete inom industrin. Du har goda chefs- och IT-färdigheter och kan uttrycka dig på engelska både muntligt och skriftligt. Framför allt är du utvecklingsinriktad och positiv samt intresserad av att lära dig nytt.

Närmare information om arbetet ger enhetschef Mathias Henriksson tfn 040 519 5674.

Lämna in din ansökan inklusive löneanspråk senast 20.5.2018 på vår webbplats.