Projektanställd
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Vi söker en projektanställd för ett tidsbestämt arbetsförhållande inom projektet Future Cleantech Solutions vid Karlebynejdens Utveckling Ab (KOSEK). KOSEK deltar i genomförandet av projektet tillsammans med utvecklingsorganisationer i Vasa, Umeå, Örnsköldsvik och Skellefteå. Projektet pågår fram till 31.12.2021.

Projektet Future Cleantech Solutions strävar efter att främja konkreta affärsverksamhets- och samarbetsmöjligheter för cleantech-företag i Kvarkenområdet. Avsikten med projektet är att utveckla metoder som möjliggör en spridning av praktisk kunskap om affärsverksamhet och stödjer konkret gränsöverskridande företagssamarbete. Avsikten är även att stödja både nytt och befintligt klustersamarbete i verksamhetsområdet. I sina aktiviteter främjar projektet även utvecklingen av jämlikhet inom cleantech-sektorn.

Som projektanställd kommer du att arbeta tillsammans med projektchefen och det nordiska projektteamet. I uppgifterna ingår olika assisterande kommunikations- och administrationsuppgifter, såsom rapportering, sociala medier och dokumenthantering. Huvudspråket för projektet är svenska.

Vi önskar att du är noggrann, arbetar systematiskt och har en god stresshanteringsförmåga. Du har goda samarbets- och nätverksfärdigheter och kan hantera olika dataprogram och -plattformar. För att kunna sköta arbetet framgångsrikt förutsätts goda skriftliga och muntliga kunskaper i svenska.

 

Erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter ses som merit.

Vi erbjuder ett intressant projekt och en möjlighet att utöka de egna nätverken. Du får arbeta tillsammans med ett professionellt team och får stöd från hela organisationen i ditt arbete.

Arbetsförhållandet är tidsbundet och pågår fram till 31.12.2021. Arbetet börjar enligt överenskommelse.

Ansökningstiden pågår fram till 25.10.2020. Skicka din ansökan, ditt CV och eventuellt löneanspråk till adressen jasmin.isohanni@eezy.fi

Jasmin Isohanni

HR-Konsultti

040 3075241

jasmin.isohanni@eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1392611
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kokkola