(Poistunut julkaisusta)

Project Specialist
Abloy Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018

Abloy suuntautuu voimakkaasti nopeasti kasvaviin digitaalisiin oviympäristö- ja kulunvalvonnan tuotteisiin, palveluihin ja ratkaisuihin, joita toimitamme partneri- ja jakeluverkostomme kautta kotimaan markkinoille sekä korkean turvallisuuden asiakasryhmille kansainvälisillä markkinoilla.

Haemme Joensuuhun tai Espooseen

PROJECT SPECIALISTIA

Access Control -liiketoimintayksikön ABLOY OS ja CLIQ -palvelut tiimiin. Tiimin tehtävänä on kehittää Abloyn tulevaisuuden palveluliiketoimintaa ja tuottaa palveluita ulkoisille asiakkaille sekä tukea Abloyn kansainvälisiä myyntiyhtiöitä. Tiimi on mukana asiakasratkaisujen suunnittelussa ja konsultoinnissa, asiakas- ja jakelijakoulutuksissa, järjestelmien käyttöönotoissa, integraatioissa ja migraatioissa perustuen vahvaan osaamiseen asiakkaan tarpeista sekä Abloyn digitaalisista turvallisuus ja kulunvalvontaratkaisuista.

Project Specialistin monipuoliset työtehtävät liittyvät asiakasohjelmistojen käyttöönottoon ja käytön tukeen. Projektityön asiantuntijana vastaat yksikön vastuulla olevien integraatio- ja migraatioprojektien läpiviennistä niin kotimaassa kuin ulkomaisissa vientikohteissa. Tuet myös toimintamallien ja ohjelmistoratkaisujen kehittämistä. Toiminnan laajentuessa tehtävässä kasvaminen mahdollistaa monipuolisia urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia sekä kotimaassa että kansainvälisissä rooleissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä tietotekniikkavalmiuksia, digitaalisten ratkaisujen osaamista, koordinointikykyä sekä matkustusvalmiutta. Toimit asiakasrajapinnassa sekä yhteistyössä konsernin sisäisten ja ulkopuolisten asiantuntijoiden kanssa, joten odotamme sinulta sujuvaa kirjallista ja suullista viestintätaitoa suomeksi ja englanniksi. Arvostamme myös kokemusta asiakaskoulutusten pitämisestä sekä dokumentaation tuottamisesta.

Sinulla on tehtävään soveltuva, vähintään AMK-tasoinen koulutus. Sijaintipaikkasi voi olla joko Joensuu tai Espoo.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelutuotantopäällikkö Mari Tolvanen,
p. 050-4350464 to 22.2. ja 1.3. klo 10 – 11.

Täytä sähköinen hakemus 4.3.2018 mennessä osoitteessa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?4e7de9d7&lang=fi-FI