(Poistunut julkaisusta)

Project/ Service Manager (Analytics)
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019

Digia on kasvava ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan digitaalisesti. Meitä digialaisia on yli 1000, ja joukkomme kasvaa koko ajan. Digian liikevaihto vuonna 2018 oli 112 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA). Rakennamme yhteispelillä maailmaa, jossa digitaalisuus toimii ja tuntuu.  Digian Analytics-yksikkö vahvistuu ja kasvaa voimakkaasti myös, olemme jo yli 60 analytiikan ammattilaisen tiimi. Uskomme maailmaan, jossa arvo luodaan ekosysteemeissä dataa älykkäästi hyödyntäen.


Digia Analytics etsii sinua, Projekti- / palvelupäällikkö

Tässä roolissa työskentelet tiimisi ja asiakkaan välillä varmistaen asioiden etenemisen sovitusti. Tiedät vastuullasi olevista projekteista tarkkaan, missä mennään ja mitä tapahtuu seuraavaksi - parhaimmillaan olet jopa hieman asioiden edellä. Huolehdit myös taloudellisten tavoitteiden täyttymisestä sekä osaat pitää projektin rajauksista kiinni ymmärtäen projektin tuoman lisäarvon ja liiketaloudellisen merkityksen asiakasyhteistyössä. Pääset mukaan mielenkiintoisiin tiedolla johtamisen ja data-analytiikan hankkeisiin!

Vahvoilla olet mikäli: 

  • Olet aidosti asiakaslähtöinen ja koordinointikykyinen, ja sinulla on erinomaiset viestintä- ja tiimityötaidot.
  • Sinulla on jo kokemusta projekti- tai palvelujohtamisesta, ja ehdoton etu on, jos tämä kokemus on kertynyt analytiikan hankkeista. Minimissään olet jo ottanut aiheesta omatoimisesti selvää ja käsitteet kuten BI, analytiikka, data lake ja pilvipalvelut ovat tuttuja.
  • Ketterät menetelmät (esim. Scrum), palvelunhallinta ja DevOps ovat jo tulleet tutuksi urasi varrella
  • Olet kiinnostunut ymmärtämään ja osaat tuoda julki kehityshankkeilla saavutettavia liiketaloudellisia hyötyjä asiakkaan näkökulmasta ja kommunikoida niitä tehokkaasti
  • Olet vastuuntuntoinen, haluat kehittää osaamistasi entisestään ja tehdä monipuolista ja kiinnostavaa työtä vaihtuvien asiakkaiden parissa.
  • Miellät hyvät organisointitaidot sekä isojen kokonaisuuksien hallinnan vahvuuksiksesi ja kykenet keskittymään myös paineen alla olennaiseen.
  • Viet rohkeasti ohjausryhmään kiperämmätkin asiat ja vastaavasti muistat iloita tiimin kanssa onnistumisista.

Hakuaika päättyy 24.11.2019 mutta haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuajalla, joten ethän jätä hakemuksen laittamista viime tinkaan. Lisätietoja antaa tarvittaessa Minna Häkämies, puh. +358405166108. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@digia.com.

Miksi Digia?

Vahvuutemme tiiminä on kyky toimia ja tehdä, emme halua luoda paperikonsepteja, joita kukaan ei käytä. Opimme koko ajan lisää yhdessä ja jokainen digialainen on asenteeltaan Senior Trainee. Työt tulevat valmiiksi, mutta me emme!

Olemme yli tuhannen hengen kasvava kotimainen yhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan teknologiavalikoiman parissa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän, joten saat tietenkin myös joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut. Parasta antia ovat tietysti mahtavat työkaverit kuten esimerkiksi Alina ja Eija. Rekrytointivaiheen viimeisessä osassa pääset aina halutessasi tapaamaan myös tiimin edustajan! Tekemisestämme ja projekteistamme löydät paljon lisää tietoa täältä.

Töitä tulet tekemään toimistollamme Atomitiellä Pitäjänmäessä (Digian pääkonttori), Tampereen toimistolla (Finlaysonin alue), asiakkaidemme tiloissa tai kodistasi käsin. Tutustu meihin lisää Instagramissa @digiaonline .