(Poistunut julkaisusta)

PROJECT SALES MANAGER, Vantaa
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019
Cosentino Group on globaali, espanjalainen perheyritys, joka valmistaa ja toimittaa erittäin innovatiivisia pintoja suunnittelijoille ja arkkitehdeille. Johtavana yrityksenä se uudistaa ja ennakoi asiakkaidensa ja yhteistyökumppaneidensa kanssa ratkaisuja, jotka tarjoavat Designia ja arvoa sekä tuovat inspiraatiota monien elämään. Tämä tavoite on tullut mahdolliseksi olemalla uranuurtaja monien tavaramerkkien kohdalla kuten Silestone®, Dekton® ja Sensa by Cosentino® – kaikki teknologisesti kehittyneitä pintoja tilojen ja uniikkien designien luomista varten yksityiskoteihin ja julkisiin rakennuksiin. Cosentino Group toimittaa tuotteitaan ja tuotemerkkejään yli 80 maahan. 122 logistiikka keskusta löytyvät kuudelta mantereelta ja Pääkonttori sijaitsee Espanjan Almeriassa. Cosentinon kehityksen perustana on ollut kansainvälinen kasvu, innovatiivinen tutkimus- ja kehitysohjelma, ympäristön ja kestävän kehityksen kunnioitus, sen jatkuva sosiaalinen sitoutuminen toimintaympäristöissään, koulutus, tasa-arvo ja työllistymisturva. Cosentinon arvoihin voit tutustua täällä: https://fi.cosentino.com/tietoa-meista/.
 
Etsimme Cosentinon Suomen toimipisteelle Vantaalle
 
PROJECT SALES MANAGERIA
 
vastaamaan merkittävien Architects & Designers -asiakkuuksien projektimyynnin kasvattamisesta ja kehittämisestä myyntialueina Suomi ja Viro.  
 
Tehtävässä rakennat hankeyhteistyötä erilaisten rakennuttaja-, arkkitehti- ja suunnittelija-asiakkaiden kanssa luoden pitkäkestoisia asiakassuhteita. Cosentinon brändilähettiläänä osallistut myös aktiivisesti erilaisiin asiakastilaisuuksiin ja alan tapahtumiin. Koska projektimyynnin ratkaisut ovat kokoluokaltaan merkittäviä yhteistyöhankkeita, niiden menestyksekkäässä myynnissä sinua tukee Cosentinon pääkonttorin oma tekninen suunnittelutiimi.
 
Mitä sinulta toivomme?
 
- Erinomaisia vuorovaikutus-, neuvottelu- ja kuuntelutaitoja.
- Vahvaa asiakaslähtöisyyttä ja halua panostaa asiakastyytyväisyyteen.
- Kykyä hahmottaa suuria kokonaisuuksia sekä luovuutta uusien yhteistyömahdollisuuksien tunnistamisessa.
- Oma-aloitteista, pitkäjänteistä, itsenäistä ja joustavaa sekä tulosorientoitunutta työskentelytyyliä.
- Kuvanlukutaitoa ja mahdollista aiempaa kokemusta yhteistyöstä rakennuttajien tai suunnittelijoiden kanssa.
- Matkustusvalmiutta liikkuvaan myyntityöhön Suomen ja Viron vastuualueella.
- Erinomaista suomea ja sujuvaa englantia. Viron osaaminen ei ole edellytys. 
 
Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen menestyneessä ja energisessä kansainvälisessä yrityksessä sekä ensiluokkaiset, korkeasta laadustaan tunnetut tuotteet, joita edustaa. Onnistumistasi työssä tukee kattavan perehdytyksen lisäksi myös työsuhdeauto sekä laadukkaat ja modernit työvälineet. 
 
Hae tehtävää mahdollisimman pian oheisen ”Hae” –painikkeen kautta, kuitenkin viimeistään 20.1.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuajan puitteissa heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Recruitment Consultant Annika Fernandez (annika.fernandez@fi.experis.com) tai puhelimitse 9.1.2019 alkaen numerosta 040 584 6989.
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.