(Poistunut julkaisusta)

PROJECT PLANNING ENGINEER, Ulvila
Manpower Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019
Haemme nyt Ulvilan toimipisteellemme kahta PROJECT PLANNING ENGINEER-nimikkeellä työskentelevää henkilöä pitkäaikaiseen työsuhteeseen.
Tehtäväsi projekti-insinöörinä on vastata projektien aikataulutuksesta ja toimia projektipäälliköiden oikeana kätenä. Projekteja on käynnissä useita samanaikaisesti, joten tehtävässä onnistuminen vaatii paineensietokykyä.
Toimit tiiviissä yhteistyössä projektien eri vaiheissa joko asiakkaan, projektialihankkijoiden ja sisäisten sidosryhmien; myynnin, oston, tuotannon ja asiakaspalvelun kanssa.
Tehtävässä menestyminen edellyttää

* vähintään AMK-tasoista koulutusta (erityisesti projektinhallinnan osaaminen
* sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
* hyvät IT-taidot, eduksi sinulle on MS Project-tai vastaavan projektihallintaohjelman osaaminen.

Olet organisointikykyinen, järjestelmällinen ja sinulle on luontevaa hallinnoida useita kokonaisuuksia yhtä aikaa. Tartut ripeästi toimeen ja työotteesi on itsenäinen. Vuorovaikutus- ja neuvottelutaitosi ovat jo aiemmissa tehtävissä punnittu ja hyviksi todettu. Sinulle on myös luontaista jatkuva itsesi ja toiminnan kehittäminen.
Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän kansainvälisessä ympäristössä. Tehtävä on alkuun määräaikainen (12kk), mutta voi myös jatkua pidempään. Työsuhde on kokoaikainen arkityö.
Toteutamme haun yhteistyössä ManpowerGroupin/Experiksen kanssa, jonka tulee toimimaan valittujen henkilöiden työnantajana.
Hae tehtävää 25.10. mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujemme www.experis.fi tehtävän "Project Planning Engineer, Ulvila" -kautta.

Hakemuskäsittelystä ja valintaprosessista vastaa Experiksen Senior Consultant Mikko Keskinen, p. 040 674 3150 tai