Project Order Management
Neles

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Tehtävästä

Helsingin tehtaan Order Management -tiimi etsii kolmea Summer Trainee:tä 4kk:n määräaikaisuuteen sijaistamaan projektien tilaustenhallinnan kesälomia, jotka painottuvat heinä-elokuulle.

Projektitilaustenkäsittelyssä työskennellään laajojen kokonaisuuksien parissa. Yhteistyötä tehdään tiiviisti globaalien projektipäällikkö ja -insinööritiimien sekä asiakkaan kanssa. Kyseessä on siis erinomainen näköalapaikka projektiliiketoimintaan sekä vientilogistiikan hallintaan. Toimenkuva on erittäin laaja ja siksi lohkaisemme siitä sopivan kokonaisuuden perehdytettäväksi 4kk määräaikaisuuden ajaksi. Toimenkuvasi painopiste voi olla joko projektien  tilaustenkäsittelyn tai vientilogistiikan puolella, riippuen aiemmasta työkokemuksestasi ja opintojesi painopistealueesta. Ohessa esimerkkejä mahdollisista työtehtävistä:

  • Tilaustenkäsittelyyn painottuva toimenkuva: tilausten katselmointi ja vapauttaminen tuotantoon, vahvistaminen, tilausmuutosten hallinta yhdessä projektipäällikkö ja -insinööritiimien kanssa.
  • Vientilogistiikkaan painottuva toimenkuva: asiakaskohtaisten vientidokumenttien tuottaminen, kuljetusvaiheen valmistelu yhdessä pakkaamon ja lähettämön kanssa, kuljetustilausten teko huolitsijoille, vientidokumentaation valmistelu ja arkistointi.

 

Menestyäksesi

Meille tärkeintä on, että olet oma-aloitteinen, tarkka ja tehokas. Olet jo tutustunut tilaus-toimitusprosessiin ja vientikaupan perusteisiin esimerkiksi opinnoissasi tai aikaisemmissa työpaikoissasi. Olet tehokas excelin pyörittäjä ja hyödyt tästä taidosta hallitessasi laajoja toimituseriä. Aiempi kokemus toimitusprojektien hallinnasta, vientikaupasta tai –logistiikan hallinnasta katsotaan eduksi muttei ole välttämättömyys.

Tiimissämme on loistava yhteishenki ja vaikka työ onkin itsenäistä, sitä tehdään myös paljon tiimityönä. Toivomme siis, että olet parhaimmillasi tiimityöskentelytilanteissa etkä arkaile kysyä apua tai varmistaa ymmärtämääsi kun olet epävarma. Ehdottomana reunaehtona tehtävässä on sujuva suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito. Käytämme englantia kaikkeen asiakaspalveluun sekä myös tiimin sisäisessä kommunikoinnissa. Myös suomen kielen sujuva taito on välttämätön kommunikaatiossa yhdessä Helsingin Tehtaan sidosryhmien kanssa.

Mikäli olet kiinnostunut jatkamaan kesän jälkeen tuntitöinä, mainitsethan tästä hakemuksessasi.

 

Tarjoamme

Miksi töihin Nelekselle?

Kiinnostaako työ uudessa kunnianhimoisessa kasvuyrityksessä? Kutsumme sinut mukaan kehittämään uutta määritelmää luotettavuudelle, kasvamaan asiakkaan kanssa, tunnustamaan potentiaalisi ja kehittämään taitojasi. Suuntaa katse tulevaisuuteen kanssamme.

 

Lisätietoja

Hae tehtävään Apply-painikkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.3.2021.

Kannustamme työntekijöitämme savuttomuuteen ja olemme Savuton Työpaikka.

Neles on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Lue lisää http://kesaduuni.org/.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1413398
  • Tehtäväalue: , Toimistotyö,
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa