Project Manager
Poolia Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2021

Etsimme nyt johtavalle sähköisen taloushallinnon ohjelmistoasiakkaallemme osaavaa Delivery Manageria / Projektipäällikköä!


Työtehtävät

Tässä tehtävässä vastuullasi on kokonaisvaltainen projektinjohtaminen ja -koordinoiminen liittyen ohjelmistotoimituksiin ja käyttöönottoihin. Päivittäisessä työssäsi työskentelet tiiviisti eri sidosryhmien, kuten liiketoimintavetäjien, arkkitehtien, UX designereiden ja Scrum tiimien kanssa. Vastaat projektien tavoitteiden (business & tekniset) täyttymisestä, seuraat käyttöönottojen edistymistä sekä raportoit projekteistasi projektijohtoryhmälle.

Otat myös osaa ”pre-sales”-prosesseihin ja tuomalla projektien suunnitteluvaiheeseen oman näkemyksesi ja panoksesi. Halutessasi ja kokemuksesi mukaan sinulla on myös mahdollisuus antaa omia ideoitasi tuotetoimitusprosessien kehittämiseen.

Toivomme sinulla olevan:

  • Useamman vuoden kokemusta projektinjohtamisesta tai ohjelmistotoimituksista sekä käytännön kokemusta ketterästä kehittämisestä, mm. Scrum tai SAFe
  • Omaat ongelmanratkaisukykyä sekä avoimen ja proaktiivisen sekä ennakkoluulottoman asenteen
  • Ymmärrät laadukkaan ja asiakaslähtöisen IT-ratkaisujen osa-alueet ja varmistat niiden toteutumisen työssäsi
  • Olet luonteeltasi analyyttinen, järjestelmällinen sekä mukautuvainen ja joustava ja viihdyt dynaamisessa ympäristössä
  • Erotat isosta tietomäärästä oleellisen ja osaat kiteyttää projektisi statuksen tarpeellisille sidosryhmille
  • Sinulla on tehtävään sopiva koulutus, esim. tietotekniikasta tai liiketoiminnasta
  • Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi

Sertifikaatit, mm. Agile, SAFe, IPMA, PMP tai PRINCE ovat toivottuja. Lisäksi aiempi kokemus taloushallinnon ohjelmistokehityksestä katsotaan eduksi.

Tarjolla on

Asiakkaamme tarjoaa sinulle erittäin kiinnostavan ja inspiroivan työpaikan, jossa sinulla on mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen ja kasvuun. Henkilöstön hyvinvointiin panostetaan ja työympäristö on muokattu työntekijöille mahdollisimman viihtyisäksi ja toimivaksi. Uudet raikkaat toimistotilat sekä aidosti positiivinen ja yhteisöllinen työporukka odottavat sinua Espoon Keilaniemessä. Lisäksi asiakkaamme kompensaatiomalli etuineen on kannustava ja monipuolinen. Tässä organisaatiossa viihdytään yhdessä!

Heräsikö kiinnostuksesi?

Jos heräsi niin valjasta osaamisesi hakemuksen muotoon ja jätä se sekä ansioluettelosi palkkatoiveen kera. Huomioithan, että hakuprosessi etenee kesälomien jälkeen elokuun alussa. 

Poolia Suomi Oy 

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. 

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot