(Poistunut julkaisusta)

Project Manager
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2020

Mehiläinen hakee Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ DIGITAALISTEN PALVELUIDEN TIIMIIN.

OmaMehiläinen-palveluamme ja Digiklinikkaa käyttää jo lähes miljoona suomalaista, ja asiantuntijoillemme suunnatut digipalvelut ovat myös alansa huippuluokkaa. Nyt etsimme tiimiimme energistä ja yksityiskohdista innostuvaa projektipäällikköä, jolla on jo kokemusta softaprojektien vetämisestä. Kuulostaako sinulta? Mahtavaa - haluamme sinut osaksi tiimiämme!

Projektipäällikkönä vastaat omalta osaltasi projektien läpiviennistä ja oman vastuualueesi kehitystyöstä. Päivittäinen työsi on käytännönläheistä ja sitä tehdään aktiivisesti yhdessä kehitystiimin ja liiketoiminnan kanssa. Tehtäviisi kuuluu projektien suunnittelu, aikataulutus sovitun priorisoinnin mukaisesti, liiketoiminnan tarpeiden määrittely devaajille, projektien toteutuksen koordinointi ja raportointi annettujen vaatimusten mukaisesti. Sinulla on langat hyppysissä tilanteessa kuin tilanteessa ja ennakoit hyvin muuttuvia olosuhteita, saattaen projektin hallitusti tuotantoon aina suunnitteluvaiheesta lähtien.

"Minusta on mahtavaa työskennellä superlahjakkaan ja ammattitaitoisen tiimin kanssa, jossa tiimin sanojen mukaan "kaikki on mahdollista!". Helpompaa vetää haastavia projekteja, kun asenne on tämä", kuvailee projektipäällikkömme työskentelyä tiimissämme. Tässä lisäksi muita syitä, miksi meille kannattaa tulla töihin:

 • Pääset suoraan digitaalisten palveluiden huipulle kehittämään alan johtavia palveluita.
 • Teet merkityksellistä työtä ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi.
 • Työssäsi yhdistyy sekä vaativuus että vastuu, unohtamatta kuitenkaan vapautta vaikuttaa.
 • Monipuoliset ja vaihtelevat tehtävät - meillä et pääse tylsistymään rutiinihommissa!
 • Tukenasi on tiimi täynnä huippuosaajia.
 • Mehiläinen ei ole vain tunnettu ja arvostettu sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja vaan myös työnantaja, joka todella panostaa digikehitykseen ja työntekijöiden hyvinvointiin - tiimissämme on oma Community Developer vastaamassa työhyvinvoinnistamme!

Mitä toivomme sinulta:

 • Aikaisempaa kokemusta ohjelmistokehitykseen liittyvien projektien vetämisestä
 • Teknistä ymmärrystä, jotta kommunikoit sujuvasti devaajien kanssa
 • Kykyä pitää monia lankoja käsissä ja koordinoida sujuvasti nopeasti muuttuvassa ympäristössä
 • Ratkaisuhakuista ja innovatiivista asennetta sekä päätöksentekokykyä
 • Erinomaisia vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja

Uskomme sinun pärjäävän tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on kaipaamaamme kokemusta sekä olet itseohjautuva tiimipelaaja. Ennen kaikkea haemme tiimiimme henkilöä, jolla on hyvä asenne - meillä tehdään töitä tärkeiden teemojen parissa, can do -asenteella, aina pilke silmäkulmassa ja työstä nauttien.

Kiinnostaako?

Jätä meille hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian rekrytointijärjestelmämme kautta, kuitenkin viimeistään 19.7 mennessä. Vastaamme mielellämme myös mieltäsi kutkuttaviin kysymyksiin! Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuajan aikana, joten laita hakemusta tulemaan mahdollisimman nopeasti.

Lisätiedot

josetta.lehtonen@mehilainen.fi / Community Developer
puh. +358 44 977 3247
Yhteydenotot arkisin klo 9-15.00.

Yksikön kuvaus

Meillä Mehiläisellä on jo 110 vuoden kokemus kestävästä liiketoiminnasta terveydenhuollon parissa, mutta emme silti ole kaavoihimme kangistuneita dinosauruksia vaan omaamme yrittäjähenkisen mentaliteetin, joka näkyy myös arjessa: tiimimme toimivat itseohjautuvasti, ongelmia ratkotaan nopeasti ilman turhaa byrokraattista palaverirumbaa ja uusia ideoita testataan jatkuvasti. Mehiläinen tarjoaa kokonaisvaltaiset palvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Palveluja Mehiläisessä tuottaa Suomessa yhteensä yli 18 000 työntekijää ja ammatinharjoittajaa.