(Poistunut julkaisusta)

Project Manager
WheelQ Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Uskomme WheelQ:lla, että parantamalla ihmisten välistä vuorovaikutusta pystymme rakentamaan parempia yrityksiä sekä asiakkaille että työntekijöille. Teknologiamme avulla asiakkaamme ymmärtävät miten heidän yrityksensä ja palveluidensa kokemukselliset osa-alueet vaikuttavat heidän asiakkaidensa käyttäytymiseen ja miten he pystyvät pienilläkin muutoksilla sekä parantamaan myyntiään että vähentämään asiakaspoistumaa.

Yhdistämällä yli 20 vuoden tutkimuksen inhimillisestä päätöksenteosta ja motivaatiosta moderniin analytiikkaan olemme onnistuneet luomaan jotain ainutlaatuista. WheelQ oli vuonna 2018 yksi suomen nopeimmin kasvavista SaaS yrityksistä. Työskentelemme pääosin hieman isompien yritysten kuten Nesteen, Terveystalon ja Verisuren kanssa ja palveluamme käytetään jo yli 30 maassa. Kansainvälistymisemme on myös lähtenyt hyvin käyntiin ja toimimme lukuisten kansainvälisten yritysten kanssa Suomessa ja Ruotsissa.

Etsimme joukkoomme määrätietoista projektipäällikköä, joka vastaa ohjelmistomme käyttöönotosta ja laajennuksista uusissa ja nykyisissä asiakkuuksissa. Raivaat tieltäsi käyttöönoton esteet ja hidasteet ja varmistat, että asiakkaamme saavat kaiken hyödyn ratkaisustamme. Palloja on välillä ilmassa paljon, mutta varmistat, että ne pysyvät liikkeellä ja aikataulut pitävät.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:

·    Kokemusta projektityöskentelystä tai koordinoinnista

·    Järjestelmällisyyttä

·    Oma-aloitteisuutta ja ratkaisukeskeisyyttä

·    Hyviä kirjallisia ja suullisia viestintätaitoja

·    Halua olla mukana luomassa energistä ja hauskaa työyhteisöä

 

Tarjoamme nopeatempoisen ja dynaamisen ympäristön, jossa pääset kanssamme työskentelemään laajasti eri toimialojen yritysten kanssa.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi liitteineen sähköpostitse saija.pouru@wheelq.com. Lyhyet vapaamuotoiset hakemukset ja CV:t tulee toimittaa 5.5.2019 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan ripeästi.