(Poistunut julkaisusta)

Project Manager
Solteq

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2019

Etsimme taitavaa projektipäällikköä laajoihin Verkkokauppa- ja PIM-toimitusprojekteihimme. Projektinhallinnan osaajamme ovat tärkeä osa kokonaistoimitusprosessiamme myyntivaiheen suunnittelusta IT-projektien johtamiseen. Siis ihan sieltä alusta loppuun saakka toimittaessamme lupauksemme asiakkaillemme. 

Sinä 

Porukkaamme mahtuu osaajia sekä teknisellä että kaupallisella taustalla. Kaikkia yhdistävät hyvä tekninen ymmärrys ja käytännön kokemus IT-projektien vetämisestä ketterillä menetelmillä. Oma halu kehittyä työssä ja oikea asenne projektityöhän ovat keskiössä, mutta toki Agile, PMP, IPMA, PRINCE2 tai vastaava sertifiointi katsotaan eduksi. Jos jotkin seuraavista termeistä ovat tuttuja, pistä hakemus sisään: Informatica MDM, IBM Watson Commerce, Magento Commerce, PIM, eCommerce. 

Me 

Projektinhallinta tarkoittaa tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Työarjessa saa seurakseen sekä asiakkaan että oman talon huippuasiantuntijat. Yhdessä digitaalisen liiketoiminnan hankkeita viedään määrätietoisesti ja onnistuneesti maaliin. On selvää, että joskus homma sujuu kuin itsestään ja joskus vastaan tulee haasteita – silti lukkoon ei mennä missään vaiheessa. Kysytään ja tuetaan toisiamme sekä käsitellään hankalatkin asiat ammattimaisesti. Johdonmukainen työ vie eteenpäin. Projektin ”ison kuvan” rinnalla pienemmät tärkeät yksityiskohdatkaan eivät jää huomaamatta. 

Koko Solteqissa on yhteensä lähes 600 asiantuntijaa viidessä eri maassa. Vaihdamme keskenämme ajatuksia ja sparraamme toisiamme, kun sitä tarvitaan. Asiantuntijuuteen kuuluu meillä halu auttaa ja tukea myös kollegoja työssään. 

Tarjoamme sinulle kattavat työsuhde-edut ja hyvät uramahdollisuudet, mutta myös sopivan matalan hierarkian ja tekemisen kulttuurin. Käytössäsi ovat uusimmat työvälineet ja työhyvinvointiasi tukevat toimistojemme omat hyvinvointivalmentajat sekä erilaiset yhteiset aktiviteetit. Voit työskennellä Jyväskylässä tai Vantaalla.  

Näin haet 
Lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 15.4.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä saat Samuli Sivulalta (samuli.sivula@solteq.com tai +358 44 301 5865).