(Poistunut julkaisusta)

Project Manager
Roister Marketing

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Roister Marketing on markkinoinnin asiantuntijaorganisaatio, joka luo kysyntää digitalisoituviin liiketoimintaympäristöihin tavalla, jossa tulokset ovat läpinäkyvästi seurattavissa. Toimipisteemme sijaitsevat Lappeenrannassa, Helsingissä ja Joensuussa. Haemme nyt voimakkaasti kasvavaan noin 50 hengen joukkoomme Project Manageria Lappeenrantaan.

Olet innokas ja motivoitunut markkinoinnin tai kaupallisen koulutuksen saanut tulevaisuuden tekijä, joka on työtä pelkäämätön haasteisiin tarttuja. Sinulla on myös työkokemusta kaupalliselta tai markkinoinnin alalta ja palat halusta päästä kehittämään omaa osaamistasi. Olet tiimipelaaja, joka kykenee vaivatta itsenäiseen työskentelyyn. Hoidat työsi huolellisesti ja pyrit myös analysoimaan työsi tuloksia. Porukan priimuksena olet etsinyt omaa mahdollisuuttasi loistaa.

Project Managerina hallinnoit ja koordinoit sinulle osoitettuja projekteja, ja olet yhteydessä niihin liittyviin sidosryhmiin. Varmistat projektien etenemisen suunnitellusti ja laadit asiakirjoja, suunnitelmia, esityksiä ja tuottolaskelmia. Luontainen kiinnostus digitalisaatioon, tavoite urapolusta liiketoiminnan ytimessä sekä nopeat hoksottimet ovat ehdoton edellytys.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työn ja urapolun esimerkiksi Account Directoriksi tai Strategy Directoriksi osaavan asiantuntijajoukon tukemana. Työssäsi olet johdon tukena asiakkuuksien hoitamisessa ja oman osaamisesi myötä mukana myös yrityksen muissa projekteissa ja vaikuttamassa niiden lopputulokseen. Toimit tiiviissä yhteistyössä muun työyhteisön kanssa, missä voit kehittyä myös esimerkiksi strategiksi tai online-ympäristön asiantuntijaksi.

 

Edellytämme:

 • Kaupallisen alan koulutusta (AMK)
 • Aiempaa työkokemusta
 • Erinomaista projektinjohtokykyä ja vastuunkantoa annettuihin tehtäviin
 • Hyvät tietotekniset taidot ja yleisimpien tekstikäsittely-, taulukkolaskenta- ja esitysgrafiikka-ohjelmien sujuvaa käyttöä
 • Vastuuntuntoista asennetta ja vilpitöntä halua olla mukana kehittämässä liiketoimintoja markkinoinnin ja myynnin muuttuessa
 • Digitaalisten kanavien luontevaa käyttöä

Tarjoamme:

 • Kiinnostavan mahdollisuuden työskennellä strategiayksikössämme osana kasvavaa markkinointitiimiämme
 • Saat olla mukana tekemässä markkinointialan moderneimpia ratkaisuja kokeneiden asiantuntijoiden keskellä
 • Mielenkiintoisia työtehtäviä monipuolisen ja valtakunnallisen BtoB- ja BtoC-asiakaskunnan parissa
 • Innostavan ja reilun työyhteisön ympärillesi Lappeenrannan ydinkeskustassa
 • Hyvät henkilöstöedut ja kannustinjärjestelmän

 

Hakuaika päättyy 28.10.2018, mutta haastattelut aloitetaan heti.

Lisätietoja: COO, Roister Helsinki, Katariina Telkkä, 040 756 4087

Soittoajat: Keskiviikko 3.10. klo 8-10 sekä perjantai 12.10. klo 12-14