(Poistunut julkaisusta)

Project Manager
Eaton Power Quality Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Eaton Espoon tehdas, osana Eaton Electrical –sektoria, kokoaa ja testaa edistyksellisiä 3-vaihe UPS-laitteita mm. IT-sektorille, teollisuuteen, merenkulkuun ja muihin kriittisiin sähkönkäyttökohteisiin. Tehtaan yhteydessä toimii myös tuotekehitys ja myynnin tukiorganisaatioita palvelemassa EMEA –alueen 3-vaihe UPS tarpeita.

Haemme tehtaalle:

Projektipäällikköä/kehitysinsinööriä tuotannon kehitysprojekteihin

Olet osana n. 100 henkilön tuotanto-organisaatiota jonka valmistamilla ja testaamilla laitteilla turvataan maailman suurimpien IT-yhtiöiden sähkönsaantia, varmistetaan kriittisten toimintojen ylläpitoa terveydenhoidossa, liikenteessä ja teollisuudessa sekä tuetaan vihreää sähköverkkoa

Kehität tuotannon prosesseja osana tiimiä, fasilitoit parannusprojekteja yhteistyössä prosessien omistajien kanssa hyödyntäen eri alojen asiantuntijoita tavoitteisiin pääsemiseksi. Pystyt myös johtamaan tuotannon kehitys- ja tuotannollistamisprojekteja sekä projektitiimiä.

Liikut Lean -ympäristössä kuin kala vedessä, hyödynnät aiemmin oppimaasi ja opit lisää muilta yrityksessä olevilta osaajilta.

Arvostat korkeaa työturvallisuuskulttuuria ja ympäristöstä huolehtimista.

Hakijoissa arvostamme:

  • Kokemusta tuotantoprosesseista ja niiden kehittämisestä
  • Soveltuvaa insinööritutkintoa
  • Lean osaamista ja halua oppia lisää
  • Projektiosaamista
  • Englannin kielen taitoa
  • ERP tuntemusta

Tarjoamme mukavan työyhteisön, motivoituneen tiimin sekä osaavan organisaation ja edistyneet prosessit ja työkalut työsi tueksi. Saat mahdollisuuden vaikuttaa työhösi, osallistua ja johtaa jatkuvan parantamisen projekteja.

Mikäli kehitysprojektien vetäminen vaikuttaa sinusta kiinnostavalta haasteelta johon haluaisit tarttua lähetä englanninkielinen CV ja saatekirje rekrytointiportaalimme kautta viimeistään 11.11.2018. Lisätietoa tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Paavo Törmänen 040 028 5699.