(Poistunut julkaisusta)

Project Manager tapahtumatuotantoon Easyfairs Scandinavia Ab:lle Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019
Hallitsetko budjetit, aikataulutuksen sekä suuret kokonaisuudet yksityiskohtia unohtamatta? Kiinnostaako suurten tapahtumien järjestäminen kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä? Etsimme nyt tapahtumaprojektien moniosaajaa, joka motivoituu vastuullisesta sekä tuloskeskeisestä työstä. Tehtävä sopii loistavasti esimerkiksi kaupalliselta alalta valmistuneelle, jo projektityöstä kokemusta kerryttäneelle henkilölle. Mikäli olet miettinyt seuraavan askeleen ottamista urallasi, kyseinen tehtävä tarjoaa siihen loistavan tilaisuuden! Lue lisää ja hae paikkaa mahdollisimman pian!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Project Manageria Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Easyfairs Scandinavia Ab:lle.
TYÖNKUVA
Project Managerina vastaat eri toimialojen suurten ammattitapahtumien läpiviennistä kokonaisvaltaisesti aina suunnittelusta toteutukseen. Tulet ottamaan vastuuta kokonaisten tapahtumien organisoimisesta, joten olet tulosorientoitunut priorisoinnin ja ajanhallinnan mestari. Tehtävässä menestyminen vaatii projektien yksityiskohtien hahmottamisen lisäksi laajojen kokonaisuuksien hallintaa sekä bisnesälyä ja halua kehittyä. Aikaisempi työkokemus tapahtumien järjestämisestä ei ole välttämätöntä, mutta sinulla pitää olla kokemusta isompien projektien toteuttamisesta.
Tulet työskentelemään osana pientä tiimiä noin 12-henkisellä toimistolla. Project Managerina teet yhteistyötä eri asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden sekä tukifunktioiden kanssa. Tehtävään annetaan kattava perehdytys ja tukenasi toimii myös muut sisäiset tiimit.


* Tapahtumaprojektien suunnittelu, budjetointi ja toteutus
* Tapahtumaohjelmien rakentaminen ja sisällöntuottaminen
* Tapahtumien markkinointi ja myynnin tukeminen
* Aikataulujen koordinointi
* Projektitiimin vetovastuu


Tarjoamme


* Monipuoliset työtehtävät dynaamisessa ja kansainvälisessä yrityksessä.
* Vastuullisen tehtävän, missä pääset suunnittelemaan ja organisoimaan mielenkiintoisia tapahtumia.
* Mahdollisuuden itsensä kehittämiselle ja kouluttautumiselle työn ohessa.
* Liukuvat työajat ja etätyömahdollisuuden.
* Innostavan työyhteisön sekä tuen menestymisellesi.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Kaupallinen korkeakoulututkinto (kauppatieteen maisteri tai muu vastaava)
* 1-5 vuotta kokemusta projektityöstä ja muista vastaavista työtehtävistä (tapahtumien järjestäminen, B2B myynti ja markkinointi yms.)
* Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito
* Hyvät MS Office -taidot sekä kyky sisäistää uusia järjestelmiä nopeasti
* Hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot


Persoonaltasi olet:


* Yritteliäs ja tulosorientoitunut sekä kehitysnälkäinen tekijä
* Järjestelmällinen ja numerotarkka
* Sosiaalinen verkostoituja


Eduksi katsotaan ruotsin kielen taito sekä kokemus tai tietämys jonkin tietyn alan kumppaneista, toimijoista tai trendeistä (esim. retail-sektori).

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Helsinki
* Palkka: Sopimuksen mukaan
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Easyfairs Scandinavia Ab:n puolesta, ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Easyfairs on kansainvälinen tapahtumayritys, joka toimii maailmanlaajuisesti 19 maassa työllistäen yli 750 tapahtuma-alan ammattilaista. Easyfairs toteuttaa vuosittain yli 200 tapahtumaa ja on myös Euroopan nopeimmin kasvava alan yritys. Suomessa Easyfairs on toiminut vuodesta 2008 ja toteuttaa vuosittain useita eri toimialojen ammattitapahtumia esim. Fastfood&Café&Ravintola, Retail Experience Live ja Real Estate Expo.