Project Manager / Software Point, Espoo
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Software Point on Pohjoismaiden johtava laboratorioiden tiedonhallintajärjestelmiin erikoistunut toimittaja. Ohjelmistojamme käytetään yli 500 teollisuus- ja tutkimus- sekä sairaalalaboratoriossa. Pääkonttorimme sijaitsee Espoossa, muut toimipisteemme ovat Tukholmassa, Lundissa, Linköpingissä ja Oslossa. Olemme vakavarainen ja kannattava noin 100 hengen asiantuntijaorganisaatio ja osa kansainvälistä LabVantage-konsernia.

Toimintamme vahvan kasvun myötä etsimme joukkoomme sinua

PROJECT MANAGER

vastaamaan laboratorioalan asiakasprojekteistamme.

Project Managerina toimit Software Pointin LIMS-yksikössämme osana vahvan ammattitaitoista teknistä tiimiä ja vastaat asiakasprojektiemme sujuvasta suunnittelusta, organisoinnista ja läpiviennistä. Pääasiallinen vastuusi on toimia asiakasrajapinnassa aktiivisena asiakkaiden tilanteiden kartoittajana ja tarpeiden ymmärtäjänä sekä rakentaa näihin toimivia ratkaisuja. Toimit linkkinä asiakkaiden ja oman kehitystiimimme välillä, ja olet myös itse teknisesti kiinnostunut ja aktiivinen ratkaisujen hakija. Huolehdit siitä, että asiakas saa tarvitsemansa ja, että projektien läpivienti toteutuu suunnitellusti ja sujuvasti. Olet mukana projektin käyttöönottovaiheessa ja tehtäviisi kuuluu myös asiakkaiden kouluttamista. Uusien projektien lisäksi olet myös mukana tukemassa jo olemassa olevien LIMS-asiakkaidemme kehitysprojekteja ja toimit tutkana asiakkaidemme tarpeiden tunnistamisessa.

Työ LIMS-järjestelmien parissa on mielenkiintoista ja haasteellista ja se tarjoaa myös kokeneemmille mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen ja itsensä kehittämiseen. Pääset mukaan monipuolisen ja kansainvälisen asiakaskuntamme projekteihin Pohjoismaiden hallitsevan LIMS-toimittajan palveluksessa. Meille on helppo tulla, olemme työyhteisönä matalan hierarkian organisaatio, jossa on hyvä yhteistyön henki. Jaamme aktiivisesti tietoa ja ilmapiirimme on kannustava. Luotamme asiantuntijoihimme ja annamme vastuuta. Yritys tukee aktiivisesti myös tiimien virkistystoimintaa ja hyvinvointia. Porukkamme on sitoutunutta ja kunnianhimoisesti työhönsä suhtautuvaa, ja meillä pääset näyttämään kyntesi IT-alan huippuosaajien parissa ja kehittymään alan todelliseksi ammattilaiseksi, jos et sitä vielä ole.

Olet etsimämme softwarepointtilainen, jos sinulla on laboratoriomaailman tuntemusta, kemian/biologian tausta sekä IT-tuntemusta tai halua oppia sitä. Olet myös/esimerkiksi saattanut työskennellä LIMSien parissa laboratoriossa erilaisissa kehitystehtävissä. Arvostamme taustassasi muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä esim. IT-projektien ja niiden hallinnoinnin parista. Eduksesi on myös ohjelmoinnin perusosaaminen sekä tekninen orientaatio ja kiinnostuneisuus. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä sujuva suomen että englannin kielentaito. Toteutamme projekteja sekä kotimaassa että ulkomailla ja tehtävä edellyttääkin myös matkustusvalmiutta, pääasiassa kotimaassa.

Henkilönä olet vahvat vuorovaikutus- ja viestintävalmiudet omaava, avoin ja yhteistyökykyinen. Toimit asiakkaidemme suuntaan palveluhenkisesti ja osaat organisoida ja pitää projektikokonaisuuksien langat sujuvasti käsissäsi.
 
Tulemme rekrytoimaan kaksi uutta Project manageria ja jos kiinnostuit tehtävästä, niin täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 21.1.2020 mennessä

Lisätietoja tehtävästä antavat MPS-konsultit Johanna Korte 7.1. klo 14-15, puh. 020 746 9455 ja Johanna Leskinen 13.1. klo 14.30-16, puh. 020 746 9406.

Hakusanat: laboratorio, projektinjohto, projektin hallinta, IT-projektinhallinta, palvelupäällikkyys, laboratoriojärjestelmät, laboratoriolaadunhallinta, järjestelmäasiantuntijuus, järjestelmäpääkäyttäjyys, kemia, biologia, tietokantaosaaminen, ohjelmointi, laboratory, project management, IT project management, service management, laboratory quality control, system specialist, system super user, chemistry, biology, database, coding

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot