(Poistunut julkaisusta)

Project Manager, Service Transition
Telia Cygate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Telia Cygate – Home of Experts.

 

Seuraava mahdollisuutesi

Etsimme kokenutta projektipäällikköä osallistumaan laajaan transitiohankkeeseen, jossa siirretään Telia Cygaten tarjoamia konesali-, verkko- ja tietoturvapalveluita tuotannon uudelle palvelualustalle. Projektipäällikkönä toimit osana hanketiimiä, jossa selvitetään asiakas- ja järjestelmäkohtaiset vaatimukset, suunnitellaan transition toteutus ja toteutetaan itse transitio. Roolissasi pääset luomaan ja kehittämään transitioprosessia ja koordinoimaan sen toimivuutta. Vastaat myös hankkeen transitioprojektien kokonaissuunnitelmista, osaprojektien ohjaamisesta, projektien kustannusarvioiden ja tavoitteiden määrittelystä ja niiden seuraamisesta sekä raportoinnista tärkeimmille sidosryhmille. Transitiohanke on Telia Cygaten strategiassa yksi tärkeimmistä kulmakivistä seuraaville vuosille.

 

Mitä voit odottaa

Telia Cygate on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Meillä työskennellään toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden sekä alan huippuosaajien parissa. Transitiohankkeen projektipäällikkönä saat hyvin laaja-alaisen näkymän suurten ja kansainvälisten yritysten IT-palveluiden hallintaan. 

Transitiohankkeen päätyttyä olet tutustunut hyvin syvällisesti Telia Cygaten eri palveluihin ja toimintoihin, joten sinulla on loistava tilaisuus siirtyä talon sisällä uusiin haasteisiin esimerkiksi projektitoimistossamme.

 

Osaamisesi ja kokemuksesi

  • Sinulla on useamman vuoden kokemus vaativien IT-projektien ja -hankkeiden johtamisesta kokonaisvastuullisena projektipäällikkönä.
  • Olet suorittanut tehtäviin sopivan peruskoulutuksen (esim. tekninen tai kaupallinen korkeakoulututkinto, insinööri tai IT-tradenomi).
  • Olet käynyt projektinjohtamiseen liittyvää koulutusta ja suorittanut projektinjohtamisen sertifiointeja.
  • Sinulla on vahva kokemus esimiestyöstä.
  • Osaat toimia yhteistyössä erilaisten ihmisten kanssa ja kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti sekä suomeksi että englanniksi.
  • Sitoudut tavoitteisiin, luot ympärillesi tekemisen ilmapiirin ja saat projektitiimisi sekä osaprojektit vastaamaan transitiohankkeen haasteisiin.

Arvostamme myös laitevalmistajien tai prosessiviitekehysten sertifiointeja, esim. ITIL, SAFe, COBIT ja TOGAF.

Tehtävään valittavalle tehdään vähintään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti työntekijä voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

 

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Alex Nylund, puhelimitse 050 367 0962 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi

 

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.2.2020.

 

Telia Cygate toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan, ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella, Turussa, Lahdessa ja Kotkassa. Lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi