(Poistunut julkaisusta)

Project manager, Recycling and Waste
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Työnkuvasi

Työskentelet automaatio / sähkötekniikan projektipäällikkönä vesienkäsittelyn asiantuntijaryhmässämme. Vesitiimi tarjoaa sidosryhmille paikallisia jäteveden käsittelyratkaisuja sekä kehittää omaa olemassa olevaa käsittelylaitosverkostoa. 

 

Tarjoamme sinulle

Saat mahdollisuuden osallistua edistyksellisten kiertotalousratkaisujen kehittämiseen monipuolisissa ja kiinnostavissa projekteissa. Sinulla on kollegoiden tuki, ammatillisia haasteita sekä mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi ja antaa panoksesi toimintamme kehittämiseen. 

 

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta automaatio / sähkötekniikan alalta soveltuvaa koulutusta, kielitaitoa (englanti) sekä ympäristöteknisten prosessien tuntemusta. Olet yhteistyökykyinen, sinulla on useamman vuoden soveltuva työkokemus sekä kykyä ja halua hoitaa useampaa hanketta samanaikaisesti. Ymmärrät projektien taloushallintoa ja olet valmis matkustamaan. Olet luonteeltasi käytännönläheinen ja osaat raportoida projektien etenemisen ymmärrettävästi. 

 

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit ja haluaisit tulla osaksi osaavaa ja kehittyvää tiimiä, lähetäthän hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta 9.2.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Water team leader Teppo Tuomanen, puh. +358 50 577 6549.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.