(Poistunut julkaisusta)

Project Manager / Projektipäällikkö
Equinix (Finland) Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2020

Haluatko työskennellä 70 perättäistä kvartaalia liikevaihtoaan kasvattaneessa kansainvälisessä yrityksessä? Equinix on Suomen ja maailman johtava konesalipalveluiden tarjoaja. Meillä pääset kehittämään osaamistasi ja tuottamaan korkean tason konesalipalveluita. Jos asiakaskeskeinen ajattelu on sinulle itsestään selvää ja haluat toimia vahvasti kasvavalla alalla Suomessa, niin lue pidemmälle.

Haemme Operations-yksikköömme Project Manager -tehtävään uutta osaajaa. Olemme kasvaneet viime vuosina nopeasti, ja laajennamme toimintaa edelleen jatkuvasti. Teemme töitä yhteisvoimin toisia auttaen ja hyvässä hengessä, huumoria unohtamatta. Suomen Operations-yksikössä työskentelee noin 40 alan huippuammattilaista pääkaupunkiseudulla sijaitsevissa konesaleissamme. Equinix-konsernissa maailmanlaajuisesti työskentelee yli 8 000 alan ammattilaista.

Isona talona tarjoamme monipuolisen työympäristön sekä vaihtoehtoisia polkuja kehittymiselle ja uralle. Project Managerin tehtävä on erinomainen mahdollisuus kasvattaa ja laajentaa omaa projektihallinta- ja konesaliosaamista. Koulutamme aktiivisesti henkilökuntaamme ja tarjoamme kattavat edut työntekijöillemme.

Project Managerina hallitset useita eri projekteja samanaikaisesti, ja luot tehokkaat yhteydet sidosryhmiin. Vastaat projektiaikatauluista sekä kustannusseurannasta. Osaat kommunikoida tilaajan lähtötiedot ja tavoitteet projekteissa niin kirjallisesti kuin suullisesti. Toimit tilaajan edustajana projektien suunnittelu-, valvonta- ja urakoitsijapalavereissa, ja raportoit hankkeista konesalipäälliköille (IBX Manager) sekä ylemmälle johdolle. Opit tehtävässä perusteellisen teknisen tietämyksen kaikista Equinixin tuotteista ja prosesseista. Project Managerina valvot, että projektit toteutuvat Equinixin vaatimusten mukaan. Osaat käyttää projekti- ja suunnittelutyökaluja ja osaat laatia toimintasuunnitelmia sekä business case -laskelmia. 

Ratkaiset monimutkaisia ​​kysymyksiä ja eskalaatioita itsenäisesti. Uskallat tuoda näkemyksesi vahvasti esille hankepalavereissa.  Olet luonteeltasi tarkka, ja huolehdit osaltasi työturvallisuus-, laatu- ja turvallisuusmääräysten noudattamisesta. Olet innovatiivinen sekä innokas kehittämään ja oppimaan uutta, ja viet asioita tarmokkaasti eteenpäin. Olet kiinnostunut kiinteistötekniikasta ja 24/7 -tuotantokriittisistä LVIS- ja automaatioratkaisuista. Tehtävä edellyttää päivittäistä kommunikaatiota sidosryhmien kanssa suullisesti ja kirjallisesti, niin suomeksi kuin englanniksi. 

Edellytyksemme:

 • Aiempi työkokemusta projektipäällikkönä
 • Hyvä suullinen ja kirjallinen suomen- ja englanninkielen taito
 • Nuhteeton tausta, koska asiakasprojektimme edellyttävät usein turvallisuusselvityksen tekemistä  
 • Paineensietokykyä ja joustavuutta
 • Oman auton käyttömahdollisuus
 • Hyvä raportointitaito sekä raporttien tulkitseminen 

Eduiksi katsomme:

 • Soveltuva koulutus (AMK/DI)
 • Työkokemus konesali- tai teollisuusympäristöstä
 • Työkokemus rakennuttamisesta tai rakennuttajakonsultoinnista 
 • Työkokemus LVIS- ja televerkko- tai automaatiosuunnittelusta
 • Työkokemus ostohankinnoista (procurement, vendor management)
 • Työkokemus asiakastoimitusprojekteista tai asiakasrajapinnassa toimimisesta

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta. Voit jättää hakemuksesi tästä.

Huomaa myös avoimena oleva Implementation Manager / Projektipäällikkötehtävämme Oikotiellä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostilla:

Kalle Koski, Associate Director, IBX Facility Operations kalle.koski@eu.equinix.com puh. 050 5905 199