(Poistunut julkaisusta)

Project Manager / Projektipäällikkö
Equinix (Finland) Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019

Equinix (Finland) Oy on Suomen johtava konesalipalveluiden tarjoaja. Equinix tuottaa asiakkailleen korkean tason konesalipalveluita ympäri maailman. Equinix-konsernissa on töissä yli 8 000 alan ammattilaista, joiden ydintehtävänä on varmistaa konesalien jatkuva toiminta ja turvallisuus. Asiakaskeskeinen ajattelu on kaiken toimintamme lähtökohta.

Haemme tekniseen kiinteistöyksikköömme (Technical Facility Team) Project Manageria konesalien kehittämishankkeisiin. Olemme kasvaneet viime vuosina nopeasti, ja laajennamme toimintaa edelleen jatkuvasti. Teemme töitä yhteisvoimin toisia auttaen ja hyvässä hengessä, huumoria unohtamatta. Teknisessä kiinteistöyksikössä työskentelee 16 alan huippuammattilaista. Suomen päätoimipisteemme sijaitsee Pitäjänmäellä Helsingissä ja konesalimme pääkaupunkiseudulla. 

Isona talona tarjoamme monipuolisen työympäristön sekä vaihtoehtoisia polkuja kehittymiselle ja uralle. Project Managerin tehtävä on erinomainen mahdollisuus kasvattaa ja laajentaa omaa projektihallinta- ja konesaliosaamista. Koulutamme aktiivisesti henkilökuntaamme ja tarjoamme kattavat edut työntekijöillemme.

Project Managerina hallitset useita eri projekteja samanaikaisesti, ja luot tehokkaat yhteydet sidosryhmiin. Vastaat projektiaikatauluista sekä kustannusseurannasta. Osaat kommunikoida tilaajan lähtötiedot ja tavoitteet projekteissa niin kirjallisesti kuin suullisesti. Toimit tilaajan edustajana projektien suunnittelu-, valvonta- ja urakoitsijapalavereissa, ja raportoit hankkeista konesalipäälliköille (IBX Manager) sekä ylemmälle johdolle. Opit tehtävässä perusteellisen teknisen tietämyksen kaikista Equinixin tuotteista ja prosesseista. Project Managerina valvot, että projektit toteutuvat Equinixin vaatimusten mukaan. Osaat käyttää projekti- ja suunnittelutyökaluja ja osaat laatia toimintasuunnitelmia sekä business case -laskelmia. 

Ratkaiset monimutkaisia ​​kysymyksiä ja eskalaatioita itsenäisesti. Uskallat tuoda näkemyksesi vahvasti esille hankepalavereissa.  Olet luonteeltasi tarkka, ja huolehdit osaltasi työturvallisuus-, laatu- ja turvallisuusmääräysten noudattamisesta. Olet innovatiivinen sekä innokas kehittämään ja oppimaan uutta, ja viet asioita tarmokkaasti eteenpäin. Olet kiinnostunut kiinteistötekniikasta ja 247 tuotantokriittisistä LVIS- ja automaatioratkaisuista. Tehtävä edellyttää päivittäistä kommunikaatiota sidosryhmien kanssa suullisesti ja kirjallisesti, niin suomeksi kuin englanniksi. 

 

Edellytyksemme:

  • Soveltuva koulutus (AMK/DI)
  • Hyvä suullinen ja kirjallinen suomen- ja englanninkielen taito
  • Nuhteeton tausta, koska asiakasprojektimme edellyttävät usein turvallisuusselvityksen tekemistä  
  • Oman auton käyttömahdollisuus
  • Hyvä raportointitaito sekä raporttien tulkitseminen 

Eduiksi katsomme:

  • Työkokemus konesali- tai teollisuusympäristöstä
  • Työkokemus rakennuttamisesta tai rakennuttajakonsultoinnista 
  • Työkokemus LVIS- ja televerkko- tai automaatiosuunnittelusta

Lähetä hakemuksesi viimeistään 17.3. mennessä.

Toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta. Voit jättää hakemuksesi tästä.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostilla:

Kalle Koski, Associate Director, IBX Facility Operations kalle.koski@eu.equinix.com puh. 050 5905 199