Project Manager, nShift
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2021
nShift etsii kehityshaluista ja motivoitunutta Project Manageria tukemaan heidän Suomen tiimiä ja yrityksen kasvusuunnitelmia. Oletko asiakaspalvelulähtöinen, kunnianhimoinen joukkuepelaaja sekä kiinnostunut tech-maailmasta ja sen mahdollisuuksista? Jos tämä kuulostaa sinulta, haethan paikkaa jo tänään, sillä etenemme heti sopivien kandidaattien löydyttyä!
KUVAUS
Project Managerina nShiftillä vedät tiimiä, joka tukee asiakkaita järjestelmän implementoinnissa ja käytössä. Työskentelet asiakasrajapinnassa päivittäin ja varmistat, että asiakkaat saavuttavat tavoitteensa käyttämällä ja hyödyntämällä Unifaunin tarjoamia ratkaisuja.

Tarjoamme


* Tehtävän kasvavassa IT-yrityksessä
* Roolin, jossa saat mahdollisuuden tukea asiakkaita heidän liiketoimintansa kehityksessä
* Mahtavan tiimihengen ja motivoituneita kollegoita!

TYÖNKUVA
nShiftille on tärkeää toimittaa asiakkaalle korkealaatuista palvelua asiakkaan asettaman aikataulun mukaisesti. Project Managerin tehtävässä toimit tukipilarina tiimijäsenesi ja asiakkaan matkalla kohti isompaa liiketoimintaa. Olet tärkeä osa myyntiä ja tuet asiakkaita eri projekteissa sekä autat heitä ymmärtämään, mitä eri projektit ja hankinnat vaatii aikataulullisesti.


* nShiftin ratkaisujen myynti ja implementointi asiakkailla
* Asiakkaan tukena toimiminen järjestelmien käytössä
* Tukea Suomen tiimiä yrityksen kasvussa ja projektien eteenpäin viemisessä

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Menestyäkseen Project Managerin tehtävässä näemme, että sinulla on kokemusta tech-yrityksestä tai logistiikkatehtävistä sekä myynnistä ja projektin hallinnasta. Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti, mutta arvostat myös yhteistyötä kollegoiden kanssa. Tässä tehtävässä sinä olet nShiftin sisäinen projektipäällikkö, joka johtaa projektia ja olet iso osa asiakkaan teknisen matkan edistämisestä.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutus
* Ymmärrystä tech- tai logistiikka-alan tehtävistä
* Kokemusta myynnin tai projektihallinnan tehtävistä
* Kokemusta konsultoivasta tehtävästä
* Asiakaspalvelulähtöinen asenne ja kova draivi!
* Sujuva suomen sekä englannin kieli


Eduksi näemme, jos puhut muita pohjoismaisia kieliä, tai puolaa

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen rekrytointi
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä nShiftin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
nShift tuo sinulle teknologian ja asiantuntemuksen neljästä uraauurtavasta verkkokaupan, jakelun ja palautuksen hallinnan brändistä - yhdistettynä yhdeksi markkinajohtajaksi 90 000 asiakkaan kanssa. Tavoitteemme? Voit huolehtia vähemmän ja toimittaa älykkäämmin
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1507635
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki