(Poistunut julkaisusta)

Project Manager (Helsinki tai Tampere)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2018

Haluaisitko työskennellä IT-infrastruktuurihankkeiden parissa ja haastaa itsesi suurissa asiakasprojekteissa, joissa on tuhansia loppukäyttäjiä? Onko sinulla aikaisempaa kokemusta IT-projektien vetämisestä ja nautit asiakaslähtöisestä työskentelystä? Jos nyökkäilet ruudun toisella puolella, tämä paikka on juuri sinulle!

Meillä on paikka projektipäällikölle tiimissä, joka keskittyy IT-infrastruktuurikehityshankkeisiin sekä palveluiden käyttöönottoprojekteihin. Asiakkaamme tietävät, että he voivat luottaa ammattitaitoomme ja siksi toivomme, että sinulla on näyttöä onnistuneista IT-projekteista ja nautit asiakaslähtöisestä työskentelystä. Haluat ymmärtää asiakkaidemme liiketoimintatarpeita ja vastata niihin.

Vastaat asiakkaidesi IT-infraan liittyvistä kehitys- ja käyttöönottoprojektien läpiviennistä. Projektit ovat hyvin monipuolisia ja niiden koot vaihtelevat pienemmistä kehitysprojekteista suuriin täysulkoistusprojekteihin. Asiakkaamme tuntevat IT maailman hyvin ja siksi on tärkeää, että tämä on myös sinulle tuttua ja osaat tuoda asiantuntemustasi esille.

Projektipäällikön roolissa tarvitset:

  • Aikaisempaa kokemusta laajojen IT-projektien hallinnasta
  • Näyttöä onnistuneista projekteista ja niiden läpiviennistä
  • Halua ymmärtää asiakkaidemme liiketoimintatarpeet
  • Asiakaslähtöinen työskentely on sinun juttusi ja se sujuu sinulta luontevasti
  • Projektinhallinnan parhaiden käytäntöjen tuntemusta, joko kokemuksen tai sertifikaattien muodossa

Päivittäinen työsi on hyvin asiakaspainotteista, jonka vuoksi erinomaiset viestintätaidot suomeksi ja englanniksi ovat myös tarpeen. Projektijohtamiskokemuksesi ansiosta sinulla on kyky johtaa asiantuntijaryhmiä projekteissasi ja varmistaa, että resursointi on riittävää. Olet innostunut työstäsi ja haluat oppia uutta sekä kehittää toimintaamme.

Mitä sinä puolestasi voit odottaa meiltä ja työltäsi:

  • Haasteita, uuden oppimista ja vastuuta
  • Kannustavan ja dynaamisen tiimin tuen
  • Mielenkiintoisia projekteja eri kokoisissa yrityksissä
  • Sinulla on todellinen mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää toimintaamme

Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön IT- ja ohjelmistokehityksen jatkuvasti muuttuvassa maailmassa, työkavereiksi mukavat kovan luokan osaajat, parhaan mahdollisen esimiehen, hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet sekä herkulliset henkilöstöedut! Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista myös vuonna 2018. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen. Kurkkaa myös 10 hyvää syytä tulla meille töihin!

Kiinnostuitko? Jos sinulle heräsi kysymyksiä rooliin liittyen, niin Jenni vastaa niihin mielellään (jenni.rytivuori@elisa.fitai 0451234025)