(Poistunut julkaisusta)

Project Manager, Finland / Getinge, Espoo
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021


Getinge on globaalisti toimiva, johtava terveydenhuollon ja life science -toimialan tuote- ja järjestelmätoimittaja, joka tarjoaa asiakkailleen erittäin laadukkaita ja kustannustehokkaita ratkaisuja. Getingen palveluksessa on yli 10 000 henkilöä ja toimimme 38 maassa. Ihmishenkien pelastaminen on maailman tärkein työ. Johtavana lääketeknologian yhtiönä keskitymme jokaiseen lahjakkuuteen ja resurssiin, jotka voivat auttaa asiakkaitamme pelastamaan mahdollisimman monia ihmishenkiä.

Vahvistamme Suomen organisaatiotamme ja etsimme nyt uudistettuun tehtävään
Sinua aktiivinen

Project Manager, Finland

Vastaat asennus- ja rakennusprojektien ammattilaisena projektiemme toteutuksesta asiakaskohteissamme. Asiakkaamme ovat pääsääntöisesti sairaala- ja sairaanhoidon tutkimuspuolen asiakkaita. Tehtäväsi on vastata projektin koko kaaresta: suunnittelusta ja budjetoinnista toteutukseen saakka. Laiteasennuksiin käytössäsi on omat asentajat, mutta vastaat myös alihankkijoiden käytöstä ja heidän työnsä aikatauluttamisesta asennusprojekteissa. Työsi on hyvin itsenäistä ja käytännönläheistä. Tehtävässä toimit osana kansainvälistä palveluorganisaatiota ja tukenasi Suomessa toimii osaavia myynnin ja huollon asiantuntijoita. Pääosin aikasi menee asiakkaiden tiloissa tapahtuvassa työssä. Projektit sijoittuvat suurimpiin kaupunkeihin ympäri Suomea, joten työ edellyttää matkustamista. Sinulla on käytössäsi työsuhdeauto.

Tehtävässä menestyminen vaatii kokemusta vaativista asennusprojekteista ja kokonaisymmärrystä asennusprojektien toimintamalleista mielellään sairaala- tai toimitilapuolelta. Sinulla on työkokemusta esimerkiksi talotekniikkaprojekteista, ja olet tottunut työskentelemään korkeiden laatuvaatimusten ehdoilla. Tunnet projektin suunnittelun työkaluja kuten esim. MS Project. AutoCADin tuntemus on eduksesi. Koulutustaustasi voi olla jokin tehtävään sopiva korkeakoulututkinto.

Haemme henkilöä, joka motivoituu käytännönläheisestä ja itsenäisestä työstä. Sinulla on aktiivinen ja oma-aloitteinen työote, hyvät koordinointitaidot, ja kommunikoit sujuvasti eri sidosryhmien kanssa. Sinulla on hyvä suomen että englannin kielen taito, ruotsin kielen taito on etu.

Jos tämä kuulostaa sinun paikaltasi, niin lähetä hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 7.2.2021 mennessä.

Jos haluat keskustella tehtävästä lisää, niin MPS-konsultit Johanna Leskinen puh. 040 8229062 ja Esa Komonen puh. 020 7469 410 antavat mielellään lisää tietoa tehtävästä.