(Poistunut julkaisusta)

Project Manager B2B liiketoimintaan - Jyväskylä, Oulu, Vantaa
LämpöYkkönen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2020
LämpöYkkönen Oy on maanlaajuisesti toimiva uusiutuvien energiatehokkuus-ratkaisujen ja niiden elinkaaripalvelujen toteuttaja. Asiakkaita ovat yritykset, taloyhtiöt, julkinen sektori ja kotitaloudet. Lue lisää yrityksestä osoitteessa https://lampoykkonen.fi
Etsimme nyt LämpöYkköselle Project Manageria B2B liiketoimintaan. Toimipaikkasi voi sijoittua Jyväskylään, Ouluun tai Vantaalle. Eilakaisla avustaa rekrytointiprosessissa ja valittu henkilö tulee solmimaan työsuhteen suoraan LämpöYkkösen kanssa. Aloitus tehtävässä tapahtuu sopimuksen mukaan kesälomakauden jälkeen.

Mitä etsimme?

Etsimällämme henkilöllä on kokemusta energiatehokkuusprojekteista sekä kaupallista osaamista B2B liiketoiminnasta ja asiakasrajapinnassa toimimisesta. Eduksesi katsomme kokemuksesi aurinkosähköstä. Arvostamme insinöörin tai muuta tehtävää tukevaa koulutustasi sekä myynnillistä ja teknillisesti orientoitunutta työtapaasi. Lisäksi olet yhteistyökykyinen ja vuorovaikutustaitoinen ja kykenet kommunikoimaan sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti (suomi ja englanti).  Project Managerina toimit tiiviisti asiakasrajapinnassa, pääasiassa suurasiakkaiden kanssa. Vastaat kokonaisvaltaisesti energiatehokkuusprojektien läpiviennistä ja varmistat, että lisäarvolupauksemme asiakkaille toteutuvat. Toimit asiakkaan luotettavana kumppanina koko arvoketjun läpi, aina ensitapaamisesta asennukseen saakka ja sen jälkeenkin tarvittaessa. Tulet olemaan merkittävässä roolissa projektien jokaisessa vaiheessa ja toimit linkkinä LämpöYkkösen ja asiakkaan välillä. Omalla toiminnallasi varmistat jatkuvasti, että lupauksemme toteutuvat käytännössä. Toimit tiiviissä yhteistyössä myynti-, sekä asennus- ja huolto-organisaatioiden kanssa. Raportoit suoraan operatiiviselle johtajalle.

Tarjoamme sinulle

erittäin mielenkiintoisen ja haastavan roolin eteenpäin menevässä ja kasvavassa yrityksessä, joka on yksi alan suunnannäyttäjistä. Organisaatiomme osaaminen on Euroopan mittakaavassa alan kärkeä. Tehtävässäsi työskentelet kärkipaikalla uusiutuvien energiaratkaisujen markkinassa.
 
Odotamme hakemustasi! Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Mäkelä, puh. 0400 270 860 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 9-15 välisenä aikana.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 7.6.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi