(Poistunut julkaisusta)

Project Management Office Director
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2018

Haemme nyt projektitoimiston (PMO) johtajaa Helsinkiin.

PMO:n johtajana tehtäväsi on projektiliiketoiminnan ja -kulttuurin kehittäminen, projektinhallinnan laadun valvonta ja sen jatkuva kehittäminen. Toimenkuvaasi kuuluu myös kehittää projektisalkkujen johtamista sekä tukea ja mentoroida projektiammattilaisia heidän työssään, johon tarvitset vankkaa projektinvetotaustaa ja kompleksisten hankekokonaisuuksien johtamiskokemusta.Laadit projektinhallinnan ammattilaisten koulutusstandardit ja huolehdit heidän osaamisen kehittämisestä. Haluamme, että Digian projektipäälliköiden osaaminen on alan kärkeä ja panostamme paljon koulutuksiin. Roolissasi toimit lähellä projektitiimejä ja johtoa sekä teet yhteistyötä erityisesti rekrytointia, resursointia ja esimiestyötä tekevien tahojen kanssa. Osallistut myös projektien seurantaan ja auditointiin.

PMO:ssa huolehditaan myös seuraavista asioista:

  • toimituslaadun jatkuva parantaminen kustannustehokkaalla otteella
  • projektiprosessien kehittäminen
  • asiakaskokemuksen parantaminen
  • poikkeamaprojektien seuranta ja raportointi
  • aiempien projektien palautteiden ja oppien hyödyntäminen talotasoisesti

Tehtävässä menestymistä tukee erinomaiset vuorovaikutus-, viestintä -ja neuvottelutaidot. Toivomme, että esimiestyössäsi näkyy tunneälykkyys, ihailtava tilannetaju ja auttamisenhalu – haluat saada projektipäälliköt ja tiimiläisesi loistamaan työssään. Koulutustaustastasi löytyy esim. ylempi korkeakoulututkinto sekä PMO Director -tutkinto, IPMA A, B, tai Prince2 tai Scrum Master. Suomen kielen lisäksi käytät vähintään englannin kieltä sujuvasti.

Toimit vastuullisessa avainroolissa, jossa voit vaikuttaa Digian kasvuun ja pääset mukaan rakentamaan sujuvampaa digiarkea. Sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi sekä esimiehenä että ohjelmistoalan projektiliiketoiminnan kehittämisen alueella. Pääset vaikuttamaan Digian PMO:n toiminnan muotoutumiseen ja yhdessä tiimisi kanssa luotte parempia projektikäytäntöjä. Saat tietenkin myös joustavat työskentelyolosuhteet, kilpailukykyisen palkan ja kattavat työsuhde-edut sekä tietenkin mahtavat ja auttavaiset työkaverit!

Hae viimeistään 30.4.2018! Liitäthän mukaan LinkedIn-linkin tai CV:n sekä palkkatoiveen. Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Juhana Juppo puhelimitse +358401722859 tai meilitse etunimi.sukunimi@digia.com

.