Project Management Leader
Santander Consumer Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Oletko liiketoimintalähtöinen projektiammattilainen, joka saa tuloksia aikaan? Haluatko työskennellä nopeatempoisessa toimintaympäristössä, jossa digitaalisuus on merkittävässä roolissa? Jos vastasit kyllä, voit olla uusi hakemamme Project Management Leader.

Vastaat projektinhallinnastamme Suomessa ja toimit projektien osalta linkkinä Nordic-organisaatioomme. Pääset suunnittelemaan projekteja laajassa mittakaavassa ja hallinnoit projektiportfoliotamme yhdessä projektipäälliköidemme kanssa. Huolehdit, että liiketoimintayksikkömme saavat hyvää tukea kehitystarpeiden läpivientiin samalla varmistaen strategiamme toteutumisen. Tärkeänä tehtävänäsi on saada nopeat kokeilut sekä ketterä kehitys toimimaan rinnakkain isompien projektiemme kanssa.

Sinulla on aikaisempaa työkokemusta projektihallinnan tehtävistä, mahdollisesti ohjelmistokehityksen alalta. Olet tottunut vastaamaan hankkeiden resursseista, budjetista sekä niiden raportoinnista. Pystyt pitämään langat käsissäsi nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Toimit ratkaisuhakuisesti ja järjestelmällisesti omaksuen ripeästi uusia ideoita ja toimintatapoja. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, myös englanniksi. Toivomme, että sinulla on jo esimieskokemusta, sillä toimit esimiehenä projektipäälliköillemme.

Pääset mukaan mielenkiintoisiin ja vaativiin projekteihimme, joissa saat näyttää osaamisesi sekä haastaa itseäsi. Meillä työskentelet innostavassa ja kansainvälisessä ympäristössä, jossa ei turhaan pönötetä. Toimistomme sijaitsee merellisessä Kulosaaressa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tarjoamamme tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja saat Tero Tähtiseltä perjantaina 17.5. klo 14:30-15:30 ja keskiviikkona 22.5. klo 16-17 numerossa 040 529 7706.

Jos mielenkiintosi heräsi ja haluat liittyä energiseen joukkoomme, täytä sähköinen hakulomakkeemme osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?510c711c&lang=fi-FI 26.5. mennessä. Liitäthän mukaan myös CV:si sekä palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan ripeästi!

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1269213
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki