(Poistunut julkaisusta)

Project Lead
Lamia

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Lamia on vuonna 2012 perustettu kotimainen yritys, joka on kyennyt nopeaan kasvuun ilman ulkopuolista rahoitusta, pysyen kannattavana koko toimintansa ajan. Rakennamme digitaalisia palveluita Suomen kiinnostavimmille yrityksille. Asiakkaitamme ovat muun muassa St1, Särkänniemi, Verifone ja Polarn O. Pyret. Haluamme olla asiakkaidemme pitkäaikainen kumppani, jolta saa keskitetysti korkealaatuiset ecommerce-palvelut strategiasta designiin, ohjelmistokehitykseen sekä myynnin tehostamiseen.

Haemme nyt organisointikykyistä ja asiakastyöstä innostuvaa Project Leadia. Tehtävässä tulet vetämään asiakkaidemme digitaalisia projekteja.

Työtehtävät

Osaamisesi mukaisesti vastuualueisiisi kuuluvat mm.

 • Projektinhallinta ohjelmistokehitys- ja integraatioprojekteissa
 • Scrum Masterina toimiminen scrum- ja kanban-kehitysprosesseissa
 • Laajemman mittakaavan projektisuunnittelu ja prosessien kehitys
 • Asiakasvastuu sekä korkean asiakastyytyväisyyden ylläpito
 • Yhteistyö kehitystiimin, palvelumuotoilutiimin ja muiden sidosryhmien kanssa

Edellytykset

Etsimme henkilöä jolla olisi jo aiempaa kokemusta työskentelystä ohjelmistokehitysympäristössä, esim. asiantuntijaroolissa ja aitoa paloa, kykyä sekä mahdollisia näyttöjä ottaa vetovastuuta projekteista. Tavoitteena on, että lähitulevaisuudessa henkilö pystyisi itsenäisesti hallitsemaan useita projekteja, pieniä ja isoja, samanaikaisesti ja pitämään langat käsissään. Tähän tavoitteeseen pääsemiseen tarvittavia ominaisuuksia ovat mm. pelisilmä eri tilanteissa, nopea sopeutumiskyky ja itseohjautuvuus, kuten myös ymmärrys digitaalisen liiketoiminnan kehittämisestä.

Tehtävässä menestymisen ja viihtymisen kannalta odotamme

 • Pelisilmää, asiakaslähtöistä asennetta ja oma-aloitteisuutta
 • Näyttöjä kyvystä ottaa vastuuta projekteista, esim. Scrum Masterin roolissa
 • Aitoa mielenkiintoa uusia teknologioita ja projektinhallintaa kohtaan
 • Teknistä suuntautuneisuutta ja ymmärrystä ohjelmistokehityksestä
 • Hyviä viestintätaitoja ja kykyä toimia tarvittaessa "tulkkina" kehitystiimin ja asiakkaan välillä
 • Ajankäytön tehokasta hallintaa ja järjestelmällisyyttä
 • Ongelmanratkaisukykyä ja terävää taitoa soveltaa opittua
 • Halua kehittyä ja ottaa tulevaisuudessa vastuuta myös haastavissa projekteissa
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

Edut

Tarjoamme sinulle ennen kaikkea vastuullisen ja itsenäisen työnkuvan. Pääset vaikuttamaan ja jättämään oman kädenjälkesi maan kovimpiin Digital Commerce –kentän projekteihin. Saat lisäksi taustallesi koko organisaation tuen, jota pystyt hyödyntämään työssäsi. Tämän kaiken lisäksi, tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi, johon pystyt omalla toiminnallasi ja tekemiselläsi vaikuttamaan.

Ketteristä työskentelytavoistamme on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikki energia voidaan keskittää olennaisimpaan: työn tekemiseen. Kun löydämme meille oikeat lahjakkuudet, pidämme huolta siitä, että heille suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Viihtyvyyttä tukevat upea toimisto Helsingin ydinkeskustassa, modernit työvälineet, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto sekä puhelin- ja lounasetu, loistavaa työilmapiiria unohtamatta. Lisäksi meillä on tarjolla kompensaatiomalleja, joilla palkitsemme sitoutumisesta yritykseen.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Jarmo Krohns: +358 50 569 6043 / careers+project@lamia.fi. Mikäli tämä kuulostaa sinun unelmaduuniltasi, lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen careers+project@lamia.fi.

Yhteyshenkilö(t)

Jarmo Krohns
jarmo@lamia.fi
+358505696043