(Poistunut julkaisusta)

Project Financial Controller
Barona Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2019

Oletko hakemassa uutta suuntaa työurallesi? Tartu tilaisuuteen ja lue lisää, mitä voimme sinulle tarjota.

Haemme Marinetek Group Oy:lle

Project Financial Controlleria,

jolla on vahvaa osaamista projektiliiketoiminnasta ja kirjanpidosta.

Tarjoamme sinulle haastavan työn kansainvälisessä ympäristössä

Suomen ja ulkomaan yhtiöiden osalta tehtäviin kuuluu myynti- ja projektiraportointi, projektien hallinta ja seuranta. Lisäksi tehtäviin kuuluu projektituloutukset, projektien kustannuslaskenta sekä projektilaskennan kehittäminen. Olet myös yhteydessä Marinetekin muihin yhtiöihin. Project Financial Controller kuuluu Suomen talousosaston tiimiin ja tehtäviin kuuluu osallistuminen eri kirjanpidon ja taloushallinnon tehtäviin.

Toivomme, että sinulla on soveltuvan kaupallisen koulutuksen (KTM tai vastaava) lisäksi useamman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä tilinpäätös mukaan lukien. Tunnet kirjanpito- ja verolait sekä hyvän kirjanpitotavan. Toivomme myös analyyttistä ja vastuullista työotetta sekä erinomaisia analysointi- ja raportointitaitoja. Ennen kaikkea toivomme proaktiivista ajattelutapaa. Kansainvälisessä ympäristössä työskenteleminen edellyttä sujuvan suomen kielen taidon lisäksi hyvää englannin kielen taitoa. Työskentelyotteeltasi olet huolellinen ja järjestelmällinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Tehtävä on vakituinen ja täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli yllä kuvattu tehtävä on juuri sitä mitä olet hakemassa, lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 14.10.2019 mennessä. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja kutsumme soveltuvat hakijat haastatteluun.

Lisätietoja tehtävästä antaa ma 7.10.2019 klo 13.00 – 14.00 seniorikonsultti Eila Eklund, p. 050 345 4296.