(Poistunut julkaisusta)

Project Engineer
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2020

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme nyt projekti-insinööriä Pelloksen vaneritehtaalle Mikkeliin vakituiseen työsuhteeseen. 

UPM Plywood tarjoaa korkealaatuisia WISA®-vanereita ja -viiluja pääasiassa rakentamiseen ja kuljetusvälineteollisuuteen sekä UPM Grada® lämpömuovattavaa puulevyä huonekaluihin ja valmistavaan teollisuuteen. UPM:n vaneriliiketoiminnan liikevaihto oli 450 miljoonaa euroa vuonna 2019 ja sen palveluksessa on noin 2 400 henkilöä, joista 1 400 Suomessa. Vaneri- ja viilutehtaat sijaitsevat Jyväskylässä, Joensuussa, Savonlinnassa, Mikkelissä ja Kouvolassa, lisäksi yhtiöllä on vaneritehtaat Venäjällä ja Virossa – www.wisaplywood.fi 

Mitä teet 

Vastaat tuotantoprosessien kehittämisestä sekä laitteisiin liittyvistä kehitys- ja investointiprojektien sekä modernisointien suunnittelusta, valmistelusta ja onnistuneesta toteutuksesta. 

Kuka olet 

  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi diplomi-insinöörin tai insinöörin tutkinto 
  • Sinulla on tuntemusta vaneriteollisuuden prosesseista ja niiden kehittämisestä sekä teollisuuden kunnossapidosta 
  • Olet sitoutunut jatkuvaan parantamiseen ja siihen liittyviin menetelmiin 
  • Olet oma-aloitteinen, ongelmanratkaisutaitoinen, yhteistyökykyinen ja tarvittaessa valmis esimiestyöskentelyyn 
  • Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielillä 
  • Olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä globaalissa metsäteollisuusyrityksessä 

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä. 

Mitä UPM tarjoaa sinulle 

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.  
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. 
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa. 
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus. 

Lisätiedot 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 tuotantopäällikkö Teemu Vainio, puh +358505110374 tai teemu.vainio@upm.com. 

Haethan tehtävään oheisen linkin kautta viimeistään 19.7.2020 

 Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä contacthr@upm.com, puh. +358204146600. 

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti. 

UPM on tupakoimaton työpaikka.