(Poistunut julkaisusta)

Project Engineer
Siemens Mobility

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Projekti-insinööri, Siemens Mobility Oy

Siemens Mobility hakee nyt Projekti-insinööriä Ouluun työskentelemään vetureiden takuu- ja muutostöiden parissa. 

Siemens Mobility Oy tuottaa ja kehittää uusia, älykkäitä liikenteen ratkaisuita pitkäaikaisella kokemuksellaan liikenteestä. Siemens Mobilityn liiketoiminta kattaa monipuolisesti erilaisia liikkumiseen liittyviä ratkaisuja (mm. rata-automaatio, ratasähköistys, liikkuva kalusto, liikenteen digitaaliset ratkaisut).  Yritys kehittää jatkuvasti uusia, älykkäitä liikenteen ratkaisuita, jotka lisäävät infrastruktuurin saatavuutta, optimoivat suorituskykyä sekä parantavat matkustajien kokemuksia. https://www.siemens.com/global/en/home/products/mobility.html

 

Mitkä ovat ensisijaiset vastuualueeni?

Tulet työskentelemään Sr3-vetureiden takuu- sekä muutostöiden parissa. Työtehtäviin kuuluu sekä sähköisiä että mekaanisia töitä kuten esimerkiksi; vianhaku, korjaus, testaus, käyttöönotto, osien vaihdot ja johdotusmuutokset. Tulet vastaamaan Oulussa tehtävien takuu- ja muutostöiden hallinnasta sekä raportoinnista mukaan lukien varaosien tilaus ja viallisten osien lähetys. Vastaat töiden koordinoinnista yhdessä asiakkaan kanssa ja työskentely tapahtuu pääasiassa asiakkaan tiloissa. 

 

Mitä minulta edellytetään suoriutuakseni tehtävästä?

Toivomme, että sinulla on hyvät tiimityötaidot, asiakaskeskeinen asenne ja aktiivinen ote työhön. Eduksi katsotaan, jos sinulla on kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä raideliikenteen tuntemusta.  Vaikka töitä tehdäänkin suurella ammattitaidolla ja sitoutumisella, rempseä huumori sekä positiivinen ilmapiiri kuuluvat päivittäiseen työntekoon!

 

Odotamme sinulta:

  • Tehtävään soveltuva tutkinto (esimerkiksi sähkö-/automaatio tai konetekniikka)
  • Kokemus raidekalustosta on eduksi
  • Asennustausta on eduksi
  • Oma-aloitteista ja itsenäistä asennetta työhön
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taitoa. Saksan kieli on eduksi

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle haasteellisen tehtävän älykkäiden raideliikenneratkaisuiden parissa sekä kollegoiden tuen. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin, ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamista jatkuvasti. 

Luo itsellesi henkilökohtainen hakijaprofiili ja lähetä hakemuksesi viimeistään 21.2. mennessä.

 

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Lotta Lehmusvuori (Talent Acquisition) + 46 70 728 1380