(Poistunut julkaisusta)

Project Engineer
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2019

Projektiosaajaksi laitoshankkeisiin? Haemme asiakkaallemme Helsinkiin projekti-insinööriä. Tehtävä on projektiluontoinen, joten kestoa on vaikea arvioida.

Tulet tehtävässäsi vastaamaan jalostuslaitosten laitteiden teknisistä spesifikaatioista ja dokumentoinnista. Vastaat siis omalta osaltasi laadusta ja projektin onnistuneesta läpiviennistä varmistamalla suunnitelmien ja muiden dokumenttien sopivuuden. Toimit tehtävässäsi tiiviisti yhteistyössä eri suunnittelutiimien ja muiden projektiorganisaation osa-alueiden kanssa.

Toivomme hakijalta soveltuvaa teknistä koulutusta esimerkiksi konetekniikan puolelta sekä kokemusta projektien läpiviennistä, laitesuunnittelusta sekä laitteiden teknisistä spesifikaatioista. Sinulla on hyvät IT-taidot, jonka lisäksi kommunikoit suomen ja englannin kielellä sujuvasti.

Roolissasi pääset työskentelemään mielenkiintoisessa projektiympäristössä ja toimimaan yhteistyössä eri tekniikan alan asiantuntijoiden kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Engineeringin Karoliina Kröger (050 5151 857), mielellään tiistaisin 13-15