(Poistunut julkaisusta)

Project Engineer
Barona Engineering

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.7.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme projekti-insinööriä elektroniikan monipuoliseen maailmaan. Tarjolla on hieno mahdollisuus päästä työskentelemään elektronisten tuotteiden sekä erilaisten mittauslaitteiden parissa. Työsuhde solmitaan ainakin vuodeksi eteenpäin, jonka jälkeen jatko on mahdollinen.

Pääset osaksi rennon rempseää työporukkaa, joten toivomme, että pidät muiden kanssa työskentelystä. Toimit asiakkaiden kanssa sujuvasti ja löydät keinot heidän tarpeisiinsa, sekä toimit myös muiden sidosryhmien kanssa mallikkaasti. Keskustelet suomen ja englannin kielellä taitavasti, ja pystyt kertomaan tuotteista asiakkaalle ymmärrettävällä tavalla. Sinulla on palo työskennellä teknologisten innovaatioiden parissa ja haluat toimia kehityksen kärjessä.

Tehtävään soveltuvalla henkilöllä löytyy:

  • ymmärrystä ja osaamista ohjelmoinnista ja elektroniikasta
  • tietoteknistä näppäryyttä
  • ryhmätyöskentelytaitoja.

Olet koulutukseltasi tietoteknisen tai teknisen alan insinööri, ja edellä mainitut kuvailut sopivat sinuun? Hienoa, hae tehtävään alla olevan linkin kautta. Jos jokin jäi sinua askarruttamaan, ota yhteyttä Baronan Karoliina Krögeriin (050 51518 57), mielellään tiistaisin 13-15.