(Poistunut julkaisusta)

Project Engineer
Bayer

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2018

Turun tuotantolaitos on osa Bayerin globaalia lääkevalmistusorganisaatiota, missä keskitymme polymeeripohjaisten lääkeannostelumenetelmien valmistukseen ja jakeluun. Toimintamme voimakkaasti kasvaessa haemme Turkuun Engineering-osastolle vakituiseen työsuhteeseen henkilöä

Project Engineer -tehtävään

TEHTÄVÄSI JA VASTUUALUEESI
• Tehtäväsi painottuvat merkittävän, suunnitteilla olevan rakennushankkeen suunnitteluvaiheeseen liittyvän käyttäjävaatimus- ja projektidokumentaation laadintaan.
• Koneiden käyttöönottotoimenpiteet liittyvät tuotannon teknisten järjestelmien käyttöönoton yhteydessä tehtäviin käyttäjävaatimuksiin, suunnittelutarkastuksiin, riskiarviointeihin, asennus- ja toimintatestauksiin sekä näiden dokumentointiin.
• Olet myös tiiviisti mukana hankkeen esisuunnittelussa ja myöhemmin yksityiskohtaisemmassa suunnittelussa ja käyttöönotossa osana kansainvälistä projektiryhmää.

SINÄ
• Tehtävässä on keskeistä organisoitunut, ratkaisukeskeinen ja oma-aloitteisuuteen perustuva lähestymistapa järjestelmien hankinnassa, kvalifioinnissa ja käyttöönotossa sekä toiminnan jatkuvassa parantamisessa.
• Erinomaiset vuorovaikutustaitosi kompleksisessa toimintaympäristössä takaavat sujuvan yhteistyön talon sisäisten ja ulkoisten kumppanien kanssa. Kommunikoit sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisesti myös englannin kielellä.
• Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknisen alan korkeakoulututkintoa ja intoa kehittää asiantuntemustasi.
• Arvostamme OE-/Lean-/projektiosaamistasi. Työssä on myös eduksi perustiedot ohjausjärjestelmien sekä käyttöliittymäohjelmistojen toiminnasta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Engineering Marco Waldolin, 26.7. klo 13–14 ja 13.8. klo 14–15, puh. 020 785 2706.

Hae tehtävää 14.8.2018 mennessä.