(Poistunut julkaisusta)

Project engineer, Technical team
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2019

Työnkuvasi

Haemme Riihimäen tuotannon tekniseen ryhmään projekti-insinööriä tai kokenutta konemestaria. Tehtävässä vastaat tuotantolaitteistojen investointiprojektien suunnittelusta, läpiviennistä sekä budjettiseurannasta. Tehtävä sisältää pitkän tähtäimen ylläpitosuunnittelua, energiatehokkuuden valvontaa sekä työmaakoordinointia. 

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän jätteenkäsittelyn ja kiertotalouden parissa sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi teollisuusprosessien osaajana. Pääset osaksi mukavaa työyhteisöä, jossa osaamisesi huomataan. 

 

Odotamme sinulta

Sinulla on tekninen koulutus (konemestari, Insinööri AMK tai Dipl.Ins) ja vähintään 3 vuoden kokemus prosessiteollisuudessa työskentelystä. Materiaalitekninen osaaminen, projektityöskentelyn ja/tai asennusvalvonnan kokemus on ehdoton etu. Osaat hahmottaa monimutkaisia prosesseja kokonaisuuksiksi ja työskentelet luontevasti paineen alaisena. Olet mahdollisesti työskennellyt voimalaitosprosesseissa / muissa prosessiteollisuuden prosesseissa ja käyttänyt suunnitteluohjelmistoja, kuten Autocadia. Osaat pitää ohjat kentällä käsissäsi ja kykenet valvomaan ja validoimaan monimuotoisia asennustöitä. Pärjäät työssäsi tarvittaessa englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisesti. Jatkuvan parantamisen konsepti ei ole sinulle vieras. 

 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi sähköisesti 9.6.2019 mennessä. Lisäkysymyksiin tehtävästä vastaa tekninen päällikkö Lasse Toivonen +358 400 25 9863 tai tuotantojohtaja Pekka Pöhö +358 50 514 4568 arkisin klo 09.00 -15.00.

Valinta edellyttää hyväksyttyä suppeaa turvallisuusselvitystä sekä terveystarkastusta, joka sisältää huumetestin.