(Poistunut julkaisusta)

Project Engineer Kilpilahteen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019
Etsimme nyt asiakkaallemme Kilpilahteen kokenutta Projekti-insinööriä! Oletko kiinnostunut monipuolisista projekti-insinöörin tehtävistä suuressa ja kansainvälisessä yrityksessä? Onko sinulla rautaiset organisointi- ja priorisointitaidot ja käsissäsi pysyy montakin lankaa samanaikaisesti? Mikäli sinulla on lisäksi jo relevanttia työtaustaa, tämä mahdollisuus voi olla juuri sinua varten! Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut nopealla aikataululla.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Projekti-insinööriä asiakkaalleen Kilpilahteen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel01@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana ammattitaitoista tiimiä eri kokoisten projektien parissa. Tehtäviisi kuuluu projektien edistymisen seuranta - olet vastuussa siitä, että projektit etenevät sovitusti ja niiden jokainen osa-alue toimii moitteetta. Lisäksi työ sisältää raportointia sekä tulevien töiden ja projektien suunnittelua sekä nuorempien projekti-insinöörien tukena toimimista. Tulet myös olemaan keskeisessä roolissa projektien käytäntöjen kehittämisessä.

Tehtäviisi kuuluvat esimerkiksi:


* Projektien suunnittelu ja toteutus itsenäisesti
* Projektien kustannusten seuranta
* Projektien prosessien ja käytäntöjen kehittäminen
* Nuorempien projekti-insinöörien mentorointi ja heidän tukenaan toimiminen


Tehtävä on kokoaikainen ja vuoden mittainen määräaikaisuus, jonka jälkeen jatkosta on mahdollisuus keskustella.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta (esimerkiksi DI/AMK-insinööri). Sinulla tulee olla vähintään viiden vuoden kokemus vastaavista projekti-insinöörin työtehtävistä, etkä hätkähdä vastuullisia tehtäviä tai muuttuvia tilanteita. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä toimia monipuolisessa projektiympäristössä sekä vahvoja organisointi- ja priorisointitaitoja. Olet innovatiivinen ja ratkaisukeskeinen - tavoitteesi on aina löytää paras mahdollinen ratkaisu tilanteesta riippumatta! Lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja teet mielelläsi yhteistyötä kollegoiden kanssa toimien myös johtotehtävissä sekä muita avustaen. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja Excel-taitosi ovat erittäin hyvät.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta
* Vähintään 5 vuotta työkokemusta vastaavista tehtävistä
* Hyvät vuorovaikutustaidot sekä yhteistyökykyinen ja innovatiivinen työskentelyote
* Hyvät valmiudet toimia johtotehtävissä
* Sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito


Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Kilpilahti

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 5.3.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on kansainvälinen teknologia-, suunnittelu- ja projektijohtopalveluiden ja ratkaisujen toimittaja. Työpaikan toimitilat sijaitsevat Porvoon Kilpilahdessa, noin 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä.