(Poistunut julkaisusta)

Project Development Manager tuulivoiman pariin, Winda Power Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Winda Power Oy:lle Project Development Manageria. Tässä tehtävässä pääset kehittymään laajojen projektien hallinnassa sekä asiantuntijaksi tuulivoiman parissa. Mikäli olet urasi alkuvaiheessa oleva tuulivoimasta kiinnostunut insinööri, hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Rekrytoimme nyt osaksi Winda Power Oy:n osaavaa tiimiä uutta Project Development Manageria. Tehtävässä on tarkoitus laadukkaan perehdytyksen jälkeen ottaa vastuuta tuulipuistohankkeiden kartoituksesta, suunnittelusta ja hankkeen johtamisesta sen eri vaiheissa.

Tarjoamme


* Vakituisen työsuhteen
* Hyvät kehittymismahdollisuudet
* Osaavan ja kannustavan tiimin tuen

TYÖNKUVA
Roolissa etsit aktiivisesti sopivia kohteita tuulipuistojen perustamiselle ja kartoitat kohteessa tuulipuiston toimintaedellytyksiä sekä tuulipuiston suunnitteluun ja rakentamiseen liittyviä rajoitteita. Hankkeisiin liittyvä lainsäädäntö, maankäyttö- ja sopimusasiat ovat keskeinen osa toimenkuvaasi. Lisäksi vierailet eri maakunnissa ja neuvottelet maanomistajien kanssa potentiaalisten tuulivoimapuistoiksi soveltuvien alueiden käytöstä.


* Projektihankkeiden koordinointi
* Hankkeiden dokumentointi
* Maankäyttöön ja lainsäädäntöön liittyviin asioihin perehtyminen
* Uusien tuulipuistosijaintien kartoittaminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Aktiivinen sidosryhmäyhteistyö ja sopimusneuvottelut maanomistajien sekä kuntien viranomaisten kanssa edellyttävät sinulta hyviä yhteistyö- ja neuvotteluvalmiuksia, ratkaisukeskeistä toimintatapaa ja sekä pitkäjänteisyyttä johtaa projektia sen eri vaiheissa.


* Tehtävään sopiva tekninen koulutustausta (AMK / DI)
* Ajokortti ja valmius matkustaa Suomen sisällä
* Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen sekä kirjallinen taito


Aiempi kokemus tuulivoiman parissa työskentelystä sekä ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Etsimämme henkilö on:


* Järjestelmällinen
* Ratkaisukeskeinen
* Pitkäjänteinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Winda Power Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Winda Power Oy{target="_blank"} on suomalaisomisteinen tuulipuistojen kehitys- ja rakennusyhtiö. Yhtiön toimialana on löytää tuulivoimatuotantoon soveltuvia alueita Suomessa. Yhtiö perustaa ja kehittää tuulipuistoja sekä myytäväksi että omaan sijoitusportfolioon. Yhtiön perustajilla ja omistajilla on vahva osaaminen tuulivoima-alalta, projektikehityksestä, liiketoiminnan kehityksestä ja yritysjärjestelyistä. Winda Power tekee läheistä yhteistyötä useiden eurooppalaisten tuulivoima-alan toimijoiden kanssa.