(Poistunut julkaisusta)

Project Development Manager aurinkoenergian hankkeisiin, IBV Suomi Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020
Haemme asiakkaallemme IBV Suomi Oy:lle projektiorientoitunutta ja tavoitehakuista Project Development Manageria aurinkovoimahankkeiden pariin. Kartoitat ja hankit itsenäisesti, mutta läheisessä yhteisyössä kollegoidesi kanssa, sopivia maa-alueita aurinkovoimaloille Suomesta. Tässä tehtävässä pääset näkemään kuuman toimialan vahvan kasvun ja uudenlaisen energiamuodon vakiintumisen myös Suomeen. Yritys on kansainvälisesti merkittävä, mikä tarkoittaa myös kansainvälistä työn luonnetta sekä lähes rajattomia uramahdollisuuksia alalla. Kiinnostuitko? Lue lisää alta ja hae tehtävää pian - etenemme sopivien hakijoiden kanssa nopealla aikataululla!
KUVAUS
Tavoitteena löytää hyviä maa-alueita teollisen mittaluokan aurinkovoimalaprojekteihin. Analysoit eri alueiden potentiaalia paikkatietojärjestelmien avulla ja neuvottelet maanomistajien kanssa maan vuokraamisesta. Pidät yhteyttä maanomistajiin projektin edetessä. Toimit itsenäisesti ja oma-aloitteisesti projektiluonteisen ja tavoitehakuisen työn parissa, mutta saat työllesi hyvää tukea ja sparrausta sekä lähimmiltä kollegoiltasi että globaalilta 300 hengen työyhteisöltä. Pääset vaikuttamaan suuresti myös siihen, millaiseksi muodostuu IBV:n Suomen toiminta - olet yksi ensimmäisistä työntekijöistä Suomessa.

Aurinkosähköenergian parista ei vaadita aiempaa käytännön työkokemusta, vaan kiinnostus ja asenne sitä kohtaan riittää. Hallitset paikkatieto-ohjelmien, kuten QGISin, käytön. Myös WFS- ja WMS -rajapintojen tuntemisesta on hyötyä.

Tarjoamme


* Itsenäisen ja vastuullisen työnkuvan
* Mahdollisuuden olla aurinkovoimalaprojektien aallonharjalla
* Mahdollisuuden kehittää uraa eteenpäin kansainvälisesti


Tämä tehtävä on osa rekrytointipalveluitamme, ja tulet työllistymään suoraan IBV:n työntekijäksi.
TYÖNKUVA

* Maa-alueiden kartoittaminen ja analysointi
* Yhteistyö kansainvälisesti kollegoiden kanssa
* Yhteistyö Suomessa lupa-asioita hoitavan kollegan kanssa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (esim. maantieteilijä tai diplomi-insinööri)
* Ymmärrys paikkatietojärjestelmistä ja maankäytön suunnittelusta
* Työkokemusta mielellään n. 1-5 vuotta
* Tavanomaiset Office-ohjelmien taidot
* Sujuva suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito
* Sujuva englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito
* Ajokortti
* Satunnainen matkustusvalmius pääsääntöisesti Suomessa


Eduksi luetaan aiempi työkokemus aurinkoenergian parista sekä saksan ja ruotsin kielen taidot.

Persoonaltaan etsimämme henkilö on:


* Projektiorientoitunut
* Tavoite- ja tuloshakuinen
* Oma-aloitteinen
* Organisointikykyinen
* Itseohjautuva ja oma-aloitteinen
* Yhteistyökykyinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Kalasatama, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Established in 2002, ib vogt GmbH focuses on developing and delivering high-quality large-scale turnkey PV plants worldwide. As a manufacturer-independent integrated developer with a strong worldwide network of local development partners ib vogt provides high-quality turnkey PV plants, designed and engineered in Germany, to end investors internationally. Since 2009 the family-owned company has realized plants with a total rated capacity of over 1.15 GWp worldwide.

Lue lisää täältä.