Project Coordinator / SCRUM-master, Hyvinkää
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2021
Kiinnostaako kokemus kansainvälisen yrityksen globaalista kehitys- ja käyttöönottohankkeesta? Tehtävä on alustavasti 2022 vuoden loppuun ja projektin aikana sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja kasvattaa vastuualuettasi sopivassa suhteessa. Toivomme aiempaa kokemusta muutos- ja/tai projektihallinnan tehtävistä. Asiakkaamme on arvostettu suomalainen pörssiyhtiö.
KUVAUS
Työssäsi teet paljon esitysmateriaaleja, aikataulutat ja viestit eri sidosryhmille projektin etenemisestä. Olet osa teknisten komponenttien elinkaarihallinnan kehitys- ja käyttöönottohanketta. Hankkeessa on 3 isompaa kokonaisuutta, IT järjestelmien kehitystä ja vakauttamista, käyttöönotto ja uusien toiminnallisuuksien kehittäminen.

Ensimmäiset tehtäväsi tulevat koskemaan IT-järjestelmäkehitystä ja vakauttamista sekä käyttöönottoja. Toimit linkkinä IT:n ja eri sidosryhmien välillä, aikataulutat ja priorisoit tehtäviä, sekä viestit kaikille sidosryhmille.

Käyttöönotoissa olet mukana erityisesti viestinnässä, koordinoit ja valmistelet ohjausryhmä- ja johtoryhmäesityksiä. Osaamisesi kasvaessa voit myös ottaa hoitaaksesi omia käyttöönottoprojekteja. Tehtävässä menestyminen edellyttää Agile-osaamista

Vaikka omaa vetovastuuta projekteissa ei ole alussa ole, on rooli SCRUM-master -tyylinen. Tekemistäsi ohjataan kanban tyylisesti ja saat olla myös mukana kehittämässä prosessia jos se nähdään tarpeelliseksi.

Tarjoamme


* Kasvupaikan globaalien projektien pariin, tien kasvaa koordinaattorista projektipäällikön tehtäviin
* Kunnianhimoiselle henkilölle tilaisuuden ottaa vastuuta ja kehittyä ammatillisesti


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Hankeviestinnän tehtävät eri sidosryhmille
* Sidosryhmien kanssa toteutuksien ohjaamista sekä näiden dokumentaatio
* IT kehitystehtävien aikataulutus, priorisointi ja viestintä
* Monipuolisia muutoshallinnan ja projektikoordinoinnin tehtäviä
* Mahdollisesti osaprojektien vetovastuuta käyttöönotoissa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto
* Agile-osaamista
* Aiempaa kokemusta projekti - tai muutoshallinnan tehtävistä
* Sujuva englannin kielen taito
* Itsenäinen, rohkea ja järjestelmällinen työskentelytapa


Tehtävässä voi menestyä monellakin eri taustalla, kokemus muutoshallinnan tehtävistä, projektihallinnasta, tuotekehitysprojekteista nähdään eduksi. Arvostamme kokemusta järjestelmämuutosprojekteista. Emme odota, että osaat kaiken heti ensimmäisenä päivänä vaan odotamme halua oppia, nälkää tehdä työtä osaamisen kehittämiselle.

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: 31.12.2022, jatko mahdollinen
* Sijainti: Hyvinkää
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on alansa johtava toimija ja sijaitsee Hyvinkäällä. He tuottavat, toimittavat ja huoltavat moderneja ratkaisujaan ympäri maailmaa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1526971
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hyvinkää